redenen om voor Moneybird te kiezen

3 redenen om in 2024 voor Moneybird te kiezen

Misschien heb je besloten dat je vanaf 2024 de sprong in het diepe waagt en ondernemer wordt. Of ben je al langer ondernemer, maar niet helemaal tevreden over jouw boekhoudprogramma. Ongeacht jouw situatie, ben je jezelf aan het oriënteren op welk boekhoudprogramma de beste keuze is voor jou. Ik deel de 3 belangrijkste redenen om in 2024 voor Moneybird te kiezen. 

Reden 1: Moneybird is gebruiksvriendelijk

Moneybird is op zo’n manier ontwikkeld dat het overzichtelijk en makkelijk in gebruik is. In één oogopslag heb je zicht op jouw cijfers, of er nog facturen openstaan die jij moet betalen of dat jij nog iemand aan de jas moet trekken voor een betaling. 

Daarnaast is Moneybird altijd en overal toegankelijk doordat je het op jouw laptop, tablet en mobiel kunt openen. Zolang je maar internet hebt. 

Reden 2: Bespaar tijd met Moneybird 

Moneybird maakt het heel erg makkelijk om tijd te besparen. Je kunt ontzettend veel automatiseren in Moneybird. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Automatisch herinneringen versturen
  • Automatisch periodieke facturen versturen (handig bij abonnementen en termijnbetalingen)
  • Banktransacties automatisch inlezen door de bankkoppelingen
  • Automatisch banktransacties koppelen aan de juiste inkoop- en verkoopfactuur
  • Koppeling met webshops waardoor je hele verkoopadministratie automatisch in de boekhouding staat

Daarnaast kun je ook diverse workflows instellen, oftewel standaard e-mails. Dit zorgt ervoor dat je niet steeds een e-mail hoeft te kopiëren en plakken of opnieuw moet typen. Je kunt bijvoorbeeld e-mails instellen voor: 

  • Facturen, waarbij je mails kan maken in verschillende talen als je internationale klanten hebt, maar ook bijv. voor diverse soorten producten. 
  • Betalingstermijnen. 
  • Automatische herinneringen. 

Reden 3: De btw-aangifte doe je makkelijk en snel via Moneybird

Als het goed is, zet je alles wat met jouw financiën te maken heeft in Moneybird. Het enige wat je vervolgens nog hoeft te doen is alles controleren en de btw-aangifte versturen. In deze blog ontdek je hoe je in 6 stappen jouw btw-aangifte kunt doen in Moneybird. 

Wil jij in 2024 ook (beter) gebruikmaken van Moneybird? 

Werk je op dit moment nog niet met Moneybird? Schrijf je hier in voor mijn gratis webinar: Eenvoudig boekhouden zonder boekhoudkennis. Ik vertel je tijdens dit webinar nog meer over de vele mogelijkheden die Moneybird te bieden heeft en geef een rondleiding door het programma. Moneybird gaat je niet alleen tijd besparen, het is ook nog eens minder foutgevoelig. 

Werk je wel al met Moneybird, maar twijfel je of je er alles uit haalt wat erin zit? Of ben je bang dat je toch misschien wat foutjes hebt gemaakt? Plan dan een APK-keuring voor jouw Moneybird. Je hoeft het niet alleen te doen.

Laat een reactie achter