va specialiseren in moneybird

4 redenen om jezelf als VA te specialiseren in Moneybird

Ik heb van diverse VA’s de vraag gekregen: “Waarom zou ik mij specialiseren in Moneybird?” Op die vraag geef ik met heel veel plezier antwoord in dit artikel. 

Excelleren door te specialiseren 

Als VA wil je het liefst zoveel mogelijk klanten helpen en dat kan naar jouw idee het beste wanneer je van alles een beetje weet. Dat is ook direct wat het lastig maakt om te pitchen wat jij aanbiedt en waarom een potentiële klant jou moet hebben. 

Je reageert dagelijks op één of meerdere oproepen op Facebook en staat ingeschreven bij een database met VA’s. Toch blijft de klantenstroom uit en voelt het alsof je heel hard aan het trekken bent zonder resultaat. 

Wanneer jij jezelf specialiseert in Moneybird, weten (potentiële) klanten jou veel beter te vinden. Het heeft altijd wat tijd nodig. Maar wanneer jij jouw werk goed doet, durf ik bijna te garanderen dat jij degene bent die voortaan wordt benaderd en genoemd in Facebookgroepen in plaats van dat je steeds weer zelf op zoek moet naar nieuwe klanten. 

Zo gingen de meeste VA’s uit mijn jaarprogramma Boost je Moneybird Business van geen tot weinig klanten naar een vast aantal klanten per maand. Sommige zitten zelfs al vol! 

Geen fouten meer maken

Misschien heb je al één of meerdere klanten die hun boekhouding in Moneybird aan jou uitbesteden. Waarschijnlijk ben je daar dan ingerold, maar echt zeker weten of je alles goed doet, dat weet je niet. De handige trucjes en kennis die je nodig hebt om foutloos en zo snel mogelijk jouw taken uit te voeren ontbreken.

Met het Boost je Moneybird Business Jaarprogramma zoomen we op alle aspecten in van de boekhouding. Van btw-aangiftes tot de inkomstenbelasting en alle handige automatiseringen en trucjes daar tussenin. Moneybird heeft daarna geen geheimen meer voor jou en jij bent een echte expert op het gebied van Moneybird waardoor je meer klanten aantrekt omdat je foutloos kunt werken.

Het aantal Moneybirdgebruikers blijft groeien

Een reden die ik veel hoor van VA’s om juist niet te specialiseren, is omdat ze bang zijn dat er al een overvloed is of komt aan VA’s die gespecialiseerd zijn in Moneybird. Ik kan je alvast verklappen dat dit totaal niet het geval is. 

Moneybird heeft op dit moment ruim 200.000 gebruikers en blijft alleen maar groeien. Net zoals het aantal ondernemers in Nederland. Op 1 januari 2023 telde Nederland 2,2 miljoen bedrijven. Dat zijn er 79.000 meer dan een jaar eerder. 

De vraag vanuit de ondernemers is dus veel groter dan dat er VA’s zijn. Vooral wanneer je nu besluit om in te stappen en al gaat werken aan jouw naamsbekendheid als Moneybird VA, hoef jij je geen zorgen te maken over jouw inkomsten. 

Als cijfertijger breng je jouw bedrijf in een stroomversnelling

Wanneer jij de investering doet om jezelf te specialiseren in Moneybird, dan heb je hier niet alleen profijt van omdat klanten jou beter weten te vinden, maar ook omdat jij zelf beter wordt met cijfers. 

Je hebt zoveel kennis opgedaan over Moneybird en hebt allerlei leuke ondernemers als klant. Grote kans dat jij bepaalde verdienmodellen terug ziet komen waar je inspiratie uit haalt voor jouw eigen bedrijf zodat je dit ook verder kunt laten groeien. 

Word jij een Moneybird VA? 

Kort samengevat: Wanneer jij meer klanten wilt zonder er zelf elke keer heel erg veel moeite voor te doen en je wilt meer kennis opdoen in Moneybird voor jezelf en voor klanten, dan is dit hét moment om jezelf te specialiseren als Moneybird VA. 

In mijn gratis e-book ‘Moeiteloos meer klanten als Moneybird VA’ ga ik nog dieper in op hoe je meer klanten krijgt als Moneybird VA en ik deel 7 geheimen over hoe jij jouw werk als Moneybird VA makkelijker kan maken. Vraag hier het e-book aan.

Laat ‘m niet liggen! 

Laat een reactie achter