Peggy Peerboom boekhouding uitbesteden flowbizz

Boekhouding

Uitbesteden

Wil je de boekhouding van jouw bedrijf écht niet zelf doen, maar uitbesteden? Bijvoorbeeld omdat;

  • je het gewoonweg niet leuk vindt
  • je administratie te groot en ingewikkeld is
  • je er geen tijd aan kwijt wilt zijn

Dan neem ik het als Moneybird Expert graag van je over. Ik houd je op de hoogte van wat er precies in je bedrijf gebeurt en hoe je ervoor staat. Zo blijf je op de hoogte, maar heb je niet de frustratie en stress van het zelf bijhouden van je financiële administratie.

Flowbizz Peggy Peerboom boekhouding uitbesteden

Boekhouding uitbesteden als zzp’er

Door als zzp’er of (kleine) ondernemer je boekhouding aan mij uit te besteden voorkom jij:

  • uitstelgedrag en een niet goed bijgewerkte administratie
  • onnodig tijdverlies en frustratie, die ten koste gaan van je werk
  • fouten in je financiële administratie
  • stress vlak voor de btw-aangifte
  • gebrek aan grip op de financiële situatie van je bedrijf

Ik weet dat veel ondernemers moeite hebben met boekhouden en ik begrijp dat. Ik neem je graag die zorgen uit handen en zorg ervoor dat jij met minimale inspanningen het maximale uit je bedrijf haalt.

Voordelen van de boekhouding uitbesteden aan een Moneybird Expert

Er is een verschil tussen mij - als Moneybird Expert - en een boekhouder. Veel boekhouders kijken alleen naar de cijfers en niet naar hoe jij het gehele financiële proces optimaal kunt inrichten. Met als gevolg dat jij onnodig veel tijd kwijt bent aan jouw financiële administratie.

Als Moneybird Expert kijk ik juist naar hoe jij je financiële administratie inricht, zodat je er zo min mogelijk tijd aan kwijt bent. Je kunt Moneybird bijvoorbeeld koppelen aan diverse andere systemen, waardoor je minder handmatig hoeft te doen. Ik ken alle ins en outs van dit online boekhoudprogramma en weet hoe je het zoveel mogelijk kunt automatiseren. Dit scheelt jou flink in de kosten die je aan mij kwijt bent!

Ik zoek altijd naar mogelijkheden om jouw boekhouding slimmer, sneller en makkelijker te doen. Schakel je iemand in die niet zoveel kennis heeft van Moneybird en automatiseren, dan ben je altijd duurder uit. Bovendien is het dan ook foutgevoeliger en dat is zonde.

Omdat ik virtueel (op afstand) werk, maakt het niet uit waar jouw bedrijf gevestigd is. We kunnen online heel goed samenwerken via Skype, mail of telefoon. Mijn ervaring als Virtual Assistant komt hierbij goed van pas.

Als Moneybird Expert ben ik onderdeel van jouw team en zorg ik ervoor dat de financiële administratie volledig en goed wordt bijgewerkt in Moneybird.

Ik lever alles compleet bijgewerkt aan bij jouw boekhouder voor de aangiftes.

Jouw boekhouding met plezier op orde

Wel de lusten, niet de lasten van het boekhouden. Dat klinkt fantastisch toch?

Jij bent altijd op de hoogte hoe jouw bedrijf ervoor staat en hoeft er bijna niks voor te doen. Ik neem jou je financiële administratie met plezier uit handen en vind het heerlijk om ervoor te zorgen dat alle cijfertjes kloppen en af en toe wat te puzzelen. Van het automatiseren van processen word ik zelfs nog blijer. Het is zo gaaf om te zien wat er allemaal mogelijk is, zonder dat je er zelf meer voor hoeft te doen of kans loopt op fouten.

Een goed ingerichte en bijgehouden administratie bespaart niet alleen geld, het levert je zelfs geld op. Hetzelfde geldt voor het uitbesteden van je boekhouding aan mij als Moneybird Expert!

Veelgestelde vragen

Je kunt jouw boekhouder prima aanhouden om de aangiftes te verzorgen. Als Moneybird Expert ben ik onderdeel van jouw team en zorg ik ervoor dat de financiële administratie volledig en goed wordt bijgewerkt in Moneybird. 

 

De afgelopen jaren heb ik duidelijke verschillen opgemerkt tussen wat een boekhouder doet en wat ik voor jou kan betekenen. De expertise van een boekhouder ligt vaak bij de cijfers en de belastingregels. Een boekhouder is minder goed op de hoogte van hoe je de boekhouding automatiseert en Moneybird aan andere systemen kunt koppelen. Je bespaart hiermee veel tijd en geld. En daar ligt mijn expertise.

Ik ga graag het gesprek met je aan over je huidige boekhoudsysteem en de eventuele verschillen met Moneybird. Dan kunnen we kijken of overstappen naar Moneybird zinvol is en of/hoe ik je verder kan helpen.

Plan hier een gratis adviesgesprek in

Als jij jouw boekhouding aan mij uitbesteedt, bespaar je juist geld. En je voorkomt bovendien onnodig tijdverlies en frustraties, die ten koste gaan van je werk. Ik neem jou de financiële administratie geheel uit handen, zodat jij tijd overhoudt voor jouw eigen werk.

Heb je echt geen geld over voor een volledige uitbesteding? Kijk dan eens naar de rest van mijn aanbod, bijvoorbeeld mijn online cursus. Hierin leer ik jou stap voor stap hoe jij zelf zonder moeite jouw financiële administratie met Moneybird bijhoudt.

https://flowbizz.nl/online-cursus-boekhouden-met-moneybird/