Boost je Moneybird Business

Jaarprogramma voor VA's

Specialiseer jezelf in Moneybird en word een ware expert voor je klanten!

de vraag naar Moneybird VA's neemt toe!

Webinar eenvoudig boekhouden zonder boekhoudkennis - FlowBizz

Herken je dit?

Jij regelt dingen. Jouw klanten hoeven het maar te vragen en je speelt het klaar.
Zij blij, jij blij, want regelen is wat je het liefste doet. Het liefst wil je zoveel mogelijk klanten helpen.
Met... alles eigenlijk! Dat maakt het lastig om te pitchen wat jij aanbiedt, waarom ze JOU moeten hebben.

Je reageert je dagelijks suf op de Facebookoproepen in alle ZZP-groepen die er maar bestaan.
En met jou: 100 anderen.

Je bent één van de vissen in een overvolle vijver.
Je kunt alleen maar hopen dat het vishaakje van de klant jouw kant op komt, zodat jij het kunt pakken.

Hoe val je dan in godsnaam op?

 

Onderscheid je, specialiseer je. Zorg dat je alle ins and outs weet binnen jouw vakgebied.
Rock jouw niche. Zorg ervoor dat mensen jóu noemen onder die Facebookoproepen:

 

‘Dan moet je DIE hebben!’
‘Zij is echt een eindbaas op dat gebied!’
‘Absoluut DIE, zij weet hier alles van!’

 

Op deze manier word ik zelf regelmatig genoemd als iemand vraagt naar een Moneybird Expert. Een echte cijftertijger die niet opgeeft tot alles klopt. Daar komt bij dat ik mijn weg weet te vinden in de online wereld en het online ondernemen.
Ik ken veel systemen en weet hoe je zoveel mogelijk kunt automatiseren om tijd te besparen.
Dat is vaak een pluspunt ten opzichte van een klassieke boekhouder!
Die zijn niet bezig met het automatiseren en kijken vaak op een andere manier naar de financiële administratie.
Ik maak het graag zo makkelijk mogelijk, in zo min mogelijk tijd.

Peggy Peerboom Moneybird Expert

Dat ik op die manier genoemd wordt gebeurt inmiddels zo vaak dat ik mezelf bijna moet klonen om al die klanten te helpen.
Meer Moneybird Experts, meer cijfertijgers, dát is wat ondernemend Nederland nodig heeft. Er zijn ruim 200.000 ondernemers die Moneybird gebruiken, die vijver is enorm als je het mij vraagt.

Klonen wordt misschien lastig, maar mijn kennis overdragen lukt wel.

Boost je Moneybird Business

Jaarprogramma voor VA's

Deelnemers van de eerste editie van het jaarprogramma (start april 2022) vertellen:

“Peggy is ‘recht voor zijn raap’, eerlijk en oprecht. Ze deelt veel informatie op een fijne manier.”

“Peggy bezit veel kennis en wilt deze graag delen, dat is duidelijk. Ze denkt ook echt mee.”

“Peggy is heel duidelijk in je uitleg en weet ontzettend veel over de boekhouding. Verder is ze heel enthousiast wat aanstekelijk werkt.

De mensen die mij nu noemen als Moneybird Expert en de ruim 300 klanten die ik al geholpen heb met Moneybird, zijn natuurlijk niet vanzelf aan komen waaien. Ik heb daar keihard voor moeten werken.

Hoe heb ik dat bereikt? Door:

 • Te zwoegen, ploeteren, vallen en opstaan
 • Te investeren, leren, lezen, kennis op te doen
 • Ruim 300 klanten te helpen met hun Moneybird boekhouding
 • Webinars, workshops en trainingen te volgen en te geven
flowbizz jaarprogramma va's peggy

VIJFTIEN. JAAR. LANG.

That’s right. Ik heb vijftien jaar lang gewerkt, geleerd en geploeterd om te staan waar ik nu sta. Eerst negen jaar als eigenaresse van een textieldrukkerij, daarna als ‘allround VA’ en vier jaar geleden specialiseerde ik mij tot Moneybird Expert. 

En weet je wat? Ik gun het jou ook. Al mijn kennis en ervaring van de afgelopen vijftien jaar ga delen om jou als VA op te leiden, te trainen en klaar te stomen om een ware specialist te worden op het gebied van Moneybird. Maar dan in één jaar! 

Ik leer je graag de fijne kneepjes van het vak, ik vertel je wat ik leerde van de fouten die ik maakte en de problemen die ik onderweg tegenkwam. Zodat ook jij een expert kan worden. Een go-to-VA als het gaat om Moneybird. Een eindbaas in je eigen vakgebied. Eentje met super toffe klanten en heel veel plezier in haar werk.

Dit is hoe:

Boost je Moneybird Business

Jaarprogramma voor VA's

Een programma op maat waarin ik je persoonlijk begeleid met al mijn kennis en ervaring in het proces van specialiseren. Waarin jij je ontwikkelt tot echte Moneybird Expert.

De één-op-één sessies maken het echte verschil. Deze zijn volledig passend bij jouw niveau en ervaring. Ik kijk mee in de boekhouding van je klanten en geef je tips & tricks over hoe het slimmer, sneller en makkelijker kan. Tijdens deze sessies mag je me alles vragen. Learning on the job dus. Super leerzaam!

Een programma op maat waarin ik je persoonlijk begeleid met al mijn kennis en ervaring in het proces van specialiseren. Waarin jij je ontwikkelt tot echte Moneybird Expert.

De één-op-één sessies maken het echte verschil. Deze zijn volledig passend bij jouw niveau en ervaring. Ik kijk mee in de boekhouding van je klanten en geef je tips & tricks over hoe het slimmer, sneller en makkelijker kan. Tijdens deze sessies mag je me alles vragen. Learning on the job dus. Super leerzaam!

 

Annemarie Jonker:
"Als je écht alles wil weten van Moneybird, dan moet je echt Peggy zijn. Zij kan iemand zoveel leren. Zoveel kennis krijg je niet via Moneybird en zelfs niet via de adviseurs cursus van Moneybird".

moneybird-logo-full-white-1bbe3adb

Wat krijg je een heel jaar lang?

 • Een heel jaarprogramma zodat we alle kwartalen en de jaarafsluiting doorlopen. Bloemetjes, bijtjes, vallende bladeren en sneeuwballen. We maken alles mee.

 • Vijftien jaar aan kennis en ervaring, verpakt in één jaar, met een strikje erom. Ik heb alle fouten al voor je gemaakt. Dit jaar wordt dé kickstart voor jouw business!

 • Maandelijkse één-op-één sessie 60 minuten met mij waarin ik met je meekijk in de boekhouding van je klanten en geef ik je tips & tricks hoe het beter, sneller en makkelijker kan.

 • Maandelijkse Mastermind groepsessie met enthousiaste vakidioten, waarin we elkaar inspireren en motiveren aan de hand van relevante thema’s. We delen successen en uitdagingen met elkaar. 

 • Toegang tot de online academy. Hier staan echt álle ins en outs over Moneybird. Ik neem je aan de hand mee.

 • 1-op-1 live dag bij mij thuis! Een hele dag voor jou alleen. En die dag is goud waard, vraag maar aan je voorgangers. Het is een enorme boost in je kennis en ervaring!

 • De mogelijkheid om in mijn VA-pool te komen, waarin je tegen een kleine commissie opdrachten van mij doorgeschoven krijgt. Want man, die vraag is groot!

 • Een solide fundering voor je eigen Moneybird Business. Vanuit deze basis kun jij gaan knallen met je bedrijf.

 • Een super mooi netwerk. In de groep én de speciale Facebookgroep zitten alleen maar ondernemers die dat extra stapje willen zetten. Elkaars krachten en expertise zijn superwaardevol voor je netwerk!

Zoals vele ondernemers kom ik al lerende tot inzichten. Goede kans dat ik gedurende het jaar nog leuke onderdelen toevoeg.

Marjanka Dinnissen deelnemer jaaprogramma april 2022:

“Ik vind het een topopleiding, ik kan alles op mijn eigen tempo leren en toepassen, eens per maand spreek ik mijn medecursisten en hoor hoe het met hen gaat.  Eens per maand heb ik een privé coachcall waarbij ik zoveel leer. Ook de winactie van 3 klanten heeft me zoveel nieuwe dingen geleerd. Daarnaast is een privé dag ook een heel fijn leermoment.”

Wat levert het je op?

Na het volgen van mijn jaarprogramma heb jij alle tools om aan de slag te gaan als ‘díe VA’: De specialist die aangeraden wordt als ondernemers op zoek zijn naar iemand die goed is met cijfers, die met ze meedenkt en alles voor ze regelt op het gebied van Moneybird.

Je kunt volledig op jezelf vertrouwen omdat je alle ins en outs weet over de financiële kant van online ondernemen én Moneybird. Met jouw aanbod los je echt iets op voor klanten en kun je ze toegevoegde waarde leveren. Je weet zeker dat jij het goed doet.

 

Maar daar moet je wél iets voor doen!

Wat anderen zeggen

"Ik heb mijn eigen basiskennis al, maar ik leer hier zo ontzettend veel van. Mijn eigen basiskennis was nog niet ver genoeg om klanten te helpen met Moneybird."

"Elke keer denk ik weer: "Nu zal Peggy niet meer veel nieuwe tips hebben." Maar elke keer heeft ze weer heel veel waardevolle tips. Ik kan echt nog heel veel van haar leren."

"Zo diep als Peggy in het systeem gaat is super waardevol.
Je krijgt heel veel informatie en duidelijkheid en dan kun je echt een expert worden."

Wanneer is dit jaarprogramma niks voor jou?

 • Als je niet bereid bent om hier tijd, geld en energie in te steken. Je moet wel bereid zijn te investeren in jezelf.

 • Als je een ‘goed is goed’ attitude hebt. Zelfleiderschap en commitment zijn essentieel. Juist dat extra stapje naar perfectie is wat jou onderscheidt in die volle visvijver. 

 • Als je niks met cijfers hebt. Dit jaarprogramma gaat echt over de specialisatie in Moneybird. 

 • Als je wilt leren hoe je IB aangiftes doet of jaarstukken opstelt. Dat ga je hier niet leren. Ik laat dat graag aan boekhouders over.
 • Petra van den Ende - deelnemers 1e editie jaarprogramma april 2022 vertelt:

  Zo blij dat ik besloten heb deze opleiding te doen; mijn kennis over Moneybird en boekhouden groeit met de dag! De jaaropleiding is prettig en goed te volgen.

  Doordat dit een jaar duurt worden alle facetten die voorkomen in een administratie-jaar behandeld. Peggy staat ALTIJD voor ons klaar als we vragen hebben. Ze geeft (denk ik) alle informatie en ervaringen die ze heeft.

  Peggy zit niet stil. Ze verzint dingen om ons ook echt te helpen aan klanten.”

Enne, wat kost dat?

Geen onbelangrijke vraag voor een cijfertijger!

Zie het niet als kosten. Het is een investering die juist geld gaat opleveren. Misschien wel vet veel.
Een investering in jou én je bedrijf. Een echte super turbobooster!

 • De investering is € 375,- per maand (12 termijnen).
 • Liever in 1x betalen? Dan krijg je € 500,- euro korting en betaal je € 3.997,-

Meld je snel aan, er zijn nog een paar plekken over in de groep.
Laat deze kans niet lopen!

Heb je tot hier gelezen? Dan is het geen vraag meer of jij er klaar voor bent. Go for it!

* Indien je mijn Online Cursus Boekhouden Moneybird al eerder hebt gekocht krijg je € 250,- korting.

Mail me dan even. Klik hier.

Even overleggen nog?

Snap ik! Goed idee. Je kunt hieronder een kennismakingsgesprek plannen om al je vragen te stellen of alvast gewoon even kennis te maken.

Of als je het fijner vindt kun je me ook bellen of appen. Gewoon doen! 06-15065823

Deelnemer 1e editie (april 2022) vertelt: 
“De samenwerking is prettig vanwege de kwaliteit van de opleiding, Peggy’s kennis, expertise en grote commitment en verantwoordelijkheidsgevoel tegenover cursisten. Ze staat altijd klaar voor ons en vragen worden snel beantwoord. Ook vraagt ze door naar aanleiding van onze vraagstukken zoals: Heb je hier aan gedacht? Hoe heb je dat geboekt? Waarom heb je het zus of zo gedaan? Waardoor we er soms achter komen dat er meer aan de hand is dan die ene vraag.”

Veelgestelde vragen

Zeker weten! Dat je nu nog niet met Moneybird werkt is geen probleem, maar tijdens het jaarprogramma gaan we wél met Moneybird aan de slag. Je kunt je eigen boekhouding natuurlijk in Moneybird zetten om het te leren. We gaan ook samen aan de slag om nieuwe (stage) klanten aan te trekken! 

Absoluut! Dit jaarprogramma gaat veel verder dan weten hoe Moneybird werkt. 

Ik kijk ook met je mee in de boekhoudingen van je klanten en heb dan vast en zeker nog handige tips & tricks hoe het slimmer, sneller en makkelijker kan. Hier heb ik al meer dan 300 ondernemers mee geholpen. 

De ervaring leert dat ik zelfs boekhouders, accountants en andere Moneybird adviseurs nog veel kan leren over het programma en over koppelingen en automatiseringen met andere systemen.  

We kijken ook naar jouw bedrijfsstrategie, samenwerken met klanten en het aantrekken van nieuwe klanten. Er valt nog genoeg te leren. 

Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je zo snel mogelijk voor klanten aan de slag gaat. Ik kijk graag met je mee en help je met praktische tips om zo snel mogelijk klanten te krijgen.
Misschien heb je ondernemers in je netwerk waar jij de boekhouding voor mag omzetten naar Moneybird. Het voordeel is dat ik met je meekijk in die boekhouding, dus kan jou direct van nuttige tips & tricks voorzien voor jouw klant.

Als jij super gemotiveerd bent en er samen een succes van wilt maken, dan is het zeker geschikt voor jou!

Ja! Tuurlijk! Het is juist de bedoeling om veel nieuwe klanten aan te trekken. Ik kijk tijdens de 1-op-1 sessies met mee in de boekhoudingen van jouw klanten en gebruik mijn kennis en ervaring om jou te voorzien van alle nuttige tips. Learning on the job, daar leer je hartstikke veel van! Dan kun je ook met meer zelfvertrouwen nieuwe klanten aannemen.

Natuurlijk kan dat. Je betaalt dan in 12 termijnen € 375,- per maand. Zo spreid je de investering. Enne; maak je over die kosten maar geen zorgen. Met mijn tips ga je op zoek naar nieuwe klanten. Dus grote kans dat je die investering zo weer terugverdient, als jij de commitment aangaat om er een succes van te maken! 

It takes Money to make Money 😉

Iedere maand heb je een 1:1 sessie met mij van een uur, en een Mastermind groepssessie die zal één tot anderhalf uur duren. Daarnaast kun je de filmpjes in de online academie op je eigen tempo kijken.
Het handigst is als je een keer de cursus volledig doorloopt. Zo leer je alles over de mogelijkheden, functies en instellingen. Je kunt daarna de filmpjes gebruiken als naslagwerk.
Een precieze studielast doorgeven vind ik lastig. Er zullen ook vaker weer filmpjes toegevoegd worden (ook op jullie verzoek). En wellicht heb je ook niet alle filmpjes direct nodig.

Het is allemaal super praktisch, zonder moeilijk vakjargon. En no worries: Er zijn geen dikke studieboeken, haha!