Is Moneybird geschikt voor ondernemers met een BV?

Is Moneybird geschikt voor ondernemers met een BV?

Als ondernemer met een Besloten Vennootschap (BV) weet je dat het beheren van financiën en boekhouding een cruciaal onderdeel is van het runnen van je bedrijf. Dit kan een uitdagende taak zijn, maar gelukkig zijn er tools die het leven van een BV-eigenaar makkelijker maken. Moneybird is er daar één van.

Wat is Moneybird?

Moneybird is een online boekhoudsoftware die speciaal is ontworpen om het boekhoudproces te vereenvoudigen voor zelfstandige professionals en bedrijven. Het biedt ontzettend veel functies om inkomsten en uitgaven bij te houden, facturen te maken, belastingen te beheren en financiële rapporten te genereren.

Voordelen van Moneybird voor een BV

Er zijn een aantal voordelen van Moneybird voor een BV. Denk hierbij onder andere aan de volgende voordelen:

 • Gebruiksvriendelijkheid
  Je hoeft geen financieel expert te zijn om Moneybird te gebruiken. De intuïtieve interface maakt het eenvoudig om je financiën te beheren, zelfs als je niet veel ervaring hebt met boekhouden.
 • BTW-aangifte
  Via Moneybird kun je rechtstreeks de btw-aangifte indienen bij de Belastingdienst.
 • Bankkoppelingen
  Het koppelen van één of meerdere bankrekeningen aan Moneybird is enorm tijdbesparend. Transacties worden automatisch geïmporteerd, wat handmatige gegevensinvoer minimaliseert en fouten voorkomt.
 • Koppelingen met andere systemen
  Moneybird kun je aan ontzettend veel andere systemen koppelen zoals een webshop, urenregistratiesystemen, CRM’s en voorraadsystemen. Daardoor kun je nog meer van je financiële administratie automatiseren.
 • Rapportage en overzicht
  Als BV moet je financiële rapporten bijhouden voor zowel interne als externe doeleinden. Moneybird biedt diverse rapportagemogelijkheden waaronder winst- en verliesrekeningen en balansen. Dit helpt je bij het analyseren van de financiële gezondheid van jouw BV.
 • Wettelijke naleving
  Als BV ben je wettelijk verplicht om je financiële administratie bij te houden en te bewaren. Moneybird biedt de mogelijkheid om documenten te archiveren en financiële gegevens volgens de wettelijke vereisten te bewaren.
 • Schaalbaarheid
  Naarmate jouw BV groeit, kun je eenvoudig extra functionaliteiten en gebruikers aan jouw Moneybird account toevoegen zodat het met jouw bedrijf kan meegroeien.

Is Moneybird geschikt voor een BV?

Ja. Moneybird is zeker geschikt voor ondernemers met een BV. Het biedt tal van voordelen en functies die handig zijn voor een BV. Het helpt je om je financiën op een efficiënte en georganiseerde manier te beheren, zodat je meer tijd kunt besteden aan het laten groeien van jouw bedrijf.

Dus heb je een BV en ben je op zoek naar een handige boekhoudoplossing, overweeg dan zeker Moneybird. Wil je jouw boekhouding in Moneybird graag uitbesteden? Hier vind je meer informatie en de mogelijkheid om contact op te nemen.

Laat een reactie achter