FEEST - FLOWBIZZ

Feest vandaag!

Vandaag ben ik jarig en mag ik 42 kaarsjes uitblazen…
Een mooi moment om eindelijk mijn nieuwe bedrijfsnaam te onthullen.

Al een tijdje was het tijd voor verandering. Ik ben uit mijn jasje gegroeid. Office Support Limburg dekt allang niet meer de lading voor wat ik doe. Ik werk inmiddels door het hele land en niet meer alleen in Limburg. Welke naam moest het dan wel worden?!? Dat was nogal een flinke bevalling.

 

De zoektocht

Mijn eigen naam Peggy Peerboom wilde ik niet, ook al weet ik dat veel mensen mij daarop gaan zoeken. Iets met alleen Peerboom of alleen Peggy zag ik ook niet zitten. Ik wilde graag een coole naam. Mijn initialen PP klonk ook niet aantrekkelijk. Trouwen met mijn lief heeft, in deze bedrijfsnaam situatie, ook geen zin, dan werd het PH. Klinkt ook niet sexy. En iets met boekhouding klinkt zo stoffig.

Veel mensen noemden mij al Miss Moneybird, dat vond ik wel een leuke naam. Ik zag de branding al voor me met een leuk poppetje. Helaas was Moneybird het daar begin vorig jaar niet mee eens. Achteraf maar goed ook. Ik heb er wel flink van gebaald. Het leek ook een hele tijd alsof een andere betere naam nooit zou komen.

Eind vorig jaar heb ik nog een oproep geplaatst met de vraag of jullie met me mee wilde denken. Niet handig trouwens om zoiets op Social Media te vragen.
Ik moest ernaast blijven zitten. Alle namen die ik enigszins leuk vond, moest ik snel claimen voordat iemand anders het zou doen. Geen productieve dag dus. Wel een paar domeinnamen rijker. Maar nog steeds niet de juiste naam gevonden…

 

Brainstormsessie

Zelf nog wat brainstormsessie gedaan met woorden die ik leuk vond, kijken of het nog leuk te combineren viel. Daar rolde een paar leuke namen uit. Die 3 namen nog eens aan mijn online business manager Christien voorgelegd. Maar wilde er toch nog ff op broeden, welke DE nieuwe naam zou worden zonder gelijk de domeinnamen te claimen. Ze waren nog vrij en hoe groot zou de kans zijn dat iemand die naam zou claimen.

3 weken later was ik er eindelijk uit welke van die 3 namen het werd… ik had DE nieuwe naam… Dit moest hem worden. Leuk, stoer, speels, allesomvattend en futureproof voor de plannen die ik nog meer heb.

 

Claimen die naam!

Wat denk je, is hij net een week ervoor ingeschreven bij de KvK en zijn de domeinen al verkocht. Really…?!? Hoe dan?!? Zoiets gebeurd mij weer… hahaha…

Balen!

 

Opnieuw beginnen?

Moest ik nu weer opnieuw gaan beginnen? Ik zag er als een berg tegenop. Weer voelde geen enkele naam goed genoeg. Toen de stoute schoenen aangetrokken en gemaild met de nieuwe eigenaren van “mijn” bedrijfsnaam. Of ik hem niet kon over kopen… En dat mocht… wel voor een erg hoge niet reële prijs. Want SEO technisch is het geen goede naam, er was nog geen website en dus ook verkeer op die site, wat die hoge vraagprijs moest rechtvaardigen.
Na een paar weken onderhandelen zijn we gelukkig toch tot een akkoord gekomen.
Halleluja! Want als ik iets echt wil, dan ga ik er ook voor…

Dus met heel veel trots kan ik het nu eindelijk van de daken schreeuwen!

 

Office Support Limburg wordt omgedoopt tot FLOWBIZZ!

In mijn hoofd speelde, de eerste keer dat ik hem bedacht, al gelijk de tune: 

“There’s no business like a Flowbusiness!”

 

Betekenis naam Flowbusiness

FlowBizz staat voor een bedrijf in perfecte harmonie.

Voor nu betekent het dat ik ondernemers ondersteun om een geolied systeem te krijgen voor hun boekhouding. Door Moneybird zodanig te gebruiken dat je een groot gedeelte van je financiële administratie kunt automatiseren. Ik leer je om slimmer sneller en makkelijker ZELF je boekhouding bij te houden in veel minder tijd. Je gaat er zelfs plezier in krijgen. Dat kan echt!

In de toekomst wordt het wellicht nog uitgebreid naar meer aspecten om je bedrijf in een perfecte harmonie te krijgen!

Je hoort het al! Ik ben rete enthousiast over mijn nieuwe bedrijfsnaam. Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden!

 

Nog een nieuwtje:

Deze maand start de Pilot van mijn online cursus Boekhouden met Moneybird.

En is er een hele hoge korting voor de eerste deelnemers…

Wil jij daar ook bij zijn en leren hoe je echt alles uit je Moneybird account haalt en met meer vertrouwen je eigen boekhouding doet?

Laat het me hieronder weten.

 

Heel veel liefs,

Peggy