kennis.shop perfecte betaalsysteem online ondernemers

Kennis.Shop: het perfecte betaalsysteem voor online ondernemers

Voor online ondernemers is het belangrijk om een goed betaalsysteem te hebben. Niet alleen de website zelf, maar ook het betaalsysteem heeft impact op de klantervaring en draagt bij aan of een klant wel of niet koopt. Daarnaast zorgt een goed betaalsysteem voor zo min mogelijk tijdverspilling en een efficiënte bedrijfsvoering op financieel vlak. Kennis.Shop is een perfect betaalsysteem voor online ondernemers. In dit artikel ontdek je wat je kunt verwachten van Kennis.Shop en hoe de integratie met Moneybird alles nog efficiënter laat verlopen. 

Wat is Kennis.Shop? 

Kennis.Shop is een geavanceerd betaalsysteem, speciaal ontwikkeld voor online ondernemers. Binnen 10 minuten na het aanmaken van een account, kun jij de eerste pagina online hebben om online kennis te verkopen. 

Kennis.Shop heeft rekening gehouden met diverse bewezen marketingtechnieken om de omzet van online ondernemers moeiteloos met 20% te verhogen. 

Er zijn verschillende betaalmogelijkheden in Kennis.Shop. Denk o.a. aan iDeal, PayPal en creditcard. 

Koppelingen van Kennis.Shop met andere systemen 

Kennis.Shop is direct te koppelen aan de volgende systemen: 

 • ActiveCampaign
 • Mailblue
 • MailTribe
 • Moneybird
 • ConvertKit 

Daarnaast kun je het via Zapier nog aan veel meer systemen koppelen zoals bijvoorbeeld Huddle, Autorespond, MailerLite, Wishlist, Learndash, etc. 

Kennis.Shop is gebruiksvriendelijk en efficiënt 

Een van de grootste voordelen van Kennis.Shop is dat het ontzettend gebruiksvriendelijk en efficiënt is. Elke ondernemer kan binnen 10 minuten een (kennis)product online hebben staan zonder dat daar technische kennis voor nodig is. 

Jij bepaalt de inhoud en Kennis.Shop maakt hier automatisch een goed werkende betaalpagina van met bewezen marketingtechnieken die zorgen voor een omzetboost. 

Alles rondom betalingen is te automatiseren in Kennis.Shop. Denk aan: 

 • De meest gebruikte betaalmethode van een land wordt als eerste getoond waardoor je nog meer verkoopt omdat je het makkelijker maakt voor klanten 
 • E-mails die verstuurd moeten worden na aankoop 
 • Het integreren met andere systemen zodat de hele klantreis moeiteloos verloopt 
 • Automatisch btw-facturen genereren 
 • Meer verkopen met behulp van ambassadeurs 
 • Plan actieperiodes in en zorg ervoor dat prijzen in die periodes automatisch worden aangepast naar de actieprijs. Denk bijv. aan Black Friday, de feestdagen, een lancering, etc. 
 • Facturen worden automatisch in een boekhoudsysteem zoals Moneybird gezet wanneer je dit correct hebt ingesteld
 • Elke betaling wordt in Moneybird al direct als ‘betaald’ gemarkeerd 
 • Voor alles wat je verkoopt via Kennis.Shop kun je een aparte categorie instellen indien nodig, zodat alles op de juiste manier in Moneybird wordt ingeboekt 
 • Automatische termijnbetalingen zorgen ervoor dat klanten ook de optie krijgen om in termijnen te betalen zonder dat jij er steeds aan moet denken om een factuur te sturen 

Kennis.Shop is perfect om internationaal te verkopen 

Kennis.Shop werkt met Stripe in plaats van Mollie. Dat zorgt ervoor dat het een stuk makkelijker is om veilig internationaal te verkopen. Bedrijven zoals Amazon, Shopify en Google vertrouwen Stripe ook om betalingen veilig en snel te verwerken. 

Er zijn diverse betaalmethoden mogelijk zoals iDeal, Bancontact, creditcard, PayPal, Google Pay en automatische incasso’s. De meest gebruikte betaalmethode in een specifiek land wordt altijd vooraan gezet bij de betaalopties zodat iemand sneller overgaat tot aankoop.

Daarnaast kun je jouw aanbod dus weergeven in euro’s, dollars, ponden, etc. Zo is het voor elk land duidelijk wat ze moeten betalen. 

Vul je Stripe aan met Stripe Tax dan automatiseer je ook nog eens jouw internationale btw-berekeningen. Aan Stripe Tax zitten wel extra kosten verbonden. 

Bespaar kosten met Kennis.Shop 

In tegenstelling tot andere systemen, betaal je voor Kennis.Shop een eenmalig bedrag. Denk maar eens aan Plug & Pay waarbij je maandelijks een X bedrag moet betalen. Doordat je eenmalig een bedrag betaald, maak je nadat je dat bedrag hebt terugverdiend, alleen nog maar winst.

Plus Kennis.Shop is een Nederlandse startup die heel erg goed luisteren naar de behoeftes en verbeterpunten van klanten.

Er zijn 3 pakketten waar je uit kan kiezen bij Kennis.Shop:  

 • Start 
 • Grow 
 • Pro 

Het is belangrijk om van tevoren goed te onderzoeken welke keuze het beste bij jou past. Bekijk hier de 3 pakketten van Kennis.Shop*. 

Slimmer, sneller en makkelijker boekhouden met Moneybird 

Wil je vaker geïnspireerd worden met dit soort handige adviezen en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Moneybird? In mijn gratis Facebookgroep deel ik tips, tricks & inspiratie over Slimmer, Sneller en Makkelijker boekhouden met Moneybird. Inmiddels bestaat de Facebookgroep uit meer dan 1.000 leden. Zie ik jou daar ook?  

Laat een reactie achter