BTW Kwartaalcheck

Jaarpakket

flowbizz kwartaalcheck moneybird

Ben je ook weleens onzeker of je alles goed doet in je boekhouding? Je bent niet de enige.

Regelmatig vraag ik ondernemers uit mijn netwerk om input, zodat ik mijn diensten continu kan verbeteren. Bij de laatste enquête kreeg ik ont-zet-tend veel reacties van ondernemers die de boekhouding wel zelf willen doen, maar eigenlijk niet precies weten of ze het wel goed doen. En dat maakt ze onzeker. Zij gaven aan dat er in een ideale situatie af en toe eens iemand mee zou kijken. Dat vind ik eigenlijk wel een goed idee!

Zo ontstond het BTW Kwartaalcheck Jaarpakket.

flowbizz kwartaalcheck moneybird 1

Wat levert het jou op?

Met het BTW Kwartaalcheck Jaarpakket ben jij een jaar lang verzekerd van kloppende Btw-aangiftes. Aan het eind van ieder kwartaal kijk ik met je mee in je boekhouding of alles klopt voor de btw aangifte. Gaat er iets mis, dan laat ik je zien hoe je dat kunt oplossen.
Een sessie duurt maximaal 60 minuten. Daarna kun je met een gerust hart je btw aangifte indienen bij de Belastingdienst. Geen knikkende knieën en buikpijn meer. Wát een opluchting.

Het BTW Kwartaalcheck Jaarpakket bevat 4 één-op-één Skypecalls en kan op elk moment van het jaar besteld worden. Per kwartaal plan je zelf een afspraak in op een tijdstip dat het jou uitkomt.

Ideaal toch?

Wacht niet langer. Bestel nu je pakket voor € 375,00 en plan gelijk een datum voordat mijn agenda vol is.

Ervaringen van anderen