Probeer nu Moneybird 120 dagen gratis

Moneybird Logo

Wil je Moneybird 120 dagen gratis proberen?

Normaal is dat maar 60 dagen.
Dus je krijgt 2 maanden extra. Zo kun je 4 maanden lang Moneybird gratis uitproberen om te ontdekken of het iets voor je is. 

Na jouw proefperiode kun je Moneybird omzetten naar een betaald account. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Ik respecteer je privacy en ga vertrouwelijk met je gegevens om! Lees hier de privacyverklaring.

De voordelen van moneybird

Moneybird is in mijn ogen het beste boekhoudprogramma voor ondernemers. Je kunt er uiteraard de standaard dingen mee zoals offertes en facturen aanmaken.

Moneybird heeft ook veel andere voordelen:

  • Het is een overzichtelijk systeem waardoor je altijd een up-to-date overzicht hebt van jouw cijfers. Denk aan de omzet, kosten en winst. Dit helpt om de juiste keuzes voor jouw bedrijf te maken.
  • Je kunt Moneybird zowel op jouw laptop als op je telefoon gebruiken. Met de app upload je direct foto's van bonnetjes in Moneybird zodat je die niet langer hoeft te bewaren of later moet terugzoeken tijdens het doen van de btw-aangifte.
  • Door koppelingen met jouw bankrekening(en) en het automatisch koppelen van banktransacties aan de juiste (inkomende) facturen, zie je direct wie jou nog moet betalen of wat je zelf moet betalen.
  • Stel diverse workflows in Moneybird in waardoor veel van jouw boekhouding automatisch verloopt.
  • Maak koppelingen met andere systemen zodat je zo min mogelijk handmatig hoeft te doen en veel tijd bespaart. Het is ook nog eens minder foutgevoelig.
  • De btw-aangifte (en eventueel ICP-aangifte) doe je makkelijk en snel direct via Moneybird.

De uitgebreide toelichting over waarom je voor Moneybird zou moeten kiezen als ondernemer, vind je in mijn blog met 9 redenen om voor Moneybird te kiezen. 

Moneybird maakt boekhouden echt een stuk makkelijker en leuker.

Al deze handige functies kun jij ontdekken en testen wanneer je Moneybird 120 dagen gratis probeert.

Ik stuur jou nadat je de gegevens hebt ingevuld in het formulier, direct een mail met mijn unieke kortingscode waardoor je Moneybird 120 dagen gratis krijgt.