Wil jij minimaal 1 dag per maand besparen door makkelijker en sneller te boekhouden met Moneybird?

En zeker weten dat je boekhouding altijd klopt zonder dat je honderden euro’s aan een boekhouder moet uitgeven?

Peggy Peerboom -Flowbizz - online cursus - 02-2020-47

0+

online cursisten

0+

boekhoudingen

0

jaar ondernemer
schermafbeelding 2023 01 26 om 02.56.41

Elke keer stel je het doen van de boekhouding weer uit

Misschien om dat je het totaal niet leuk vindt, bang bent om iets fout te doen of omdat het toch echt te lang duurt. En uitstellen van het doen van je boekhouding kan zeker, maar het probleem is dat het uiteindelijk alleen nog maar meer tijd kost. Je moet dan van maanden geleden bonnetjes terugzoeken of komt er pas weken later achter dat die ene klant nog niet heeft betaald. Het resultaat: stress!

Het mooie is dat het echt anders kan. En ook anders moet. Niet alleen bespaar je meer tijd wanneer je jouw boekhouding regelmatig bijhoudt, je bespaart ook geld. Wanneer jij begrijpt hoe het allemaal werkt, maak je minder fouten, hoeft je boekhouder minder te corrigeren en heb je jouw boekhouder een stuk minder nodig. Die hoeft dan alleen nog maar de aangifte inkomstenbelasting en eventuele jaarstukken op te stellen.

Moneybird maakt boekhouden eenvoudig voor iedereen

Nu werk je misschien nog met Excel, Word of een ander boekhoudprogramma dan Moneybird. Ik garandeer je dat boekhouden met Moneybird echt een stuk makkelijker is en sneller gaat.

Het is wel belangrijk dat je weet wat je moet doen én hoe je dit doet. Want helemaal zonder kennis van zaken ermee starten geeft vaak problemen waardoor je cijfers niet kloppen en het je veel geld en tijd kost. Zonde!

Met Moneybird kun je heel veel boekhoudprocessen automatiseren waardoor je minimaal 1 dag per maand tijd bespaart en waardoor je minder fouten maakt. De btw-aangifte en eventuele icp-aangifte doe je ook eenvoudig via Moneybird zelf.

Hoe je je boekhouding slimmer, sneller en makkelijker doet? Dat leer je in mijn online cursus Boekhouden met Moneybird.

Peggy Peerboom -Flowbizz - online cursus - 02-2020-47
Floor Plugers
Floor Plugers Human Vitality

Met Moneybird wordt het zoveel makkelijker

“Ik hoor zoveel mensen om mij heen klagen over het doen van de boekhouding. Met Moneybird wordt het zoveel makkelijker en Peggy weet dit systeem precies uit te leggen zodat je er zelf mee aan de slag kan. Erg nuttig!”

Joce Baas – Heuvelsland
Joce Baas – Heuvelsland Top VA

Veel gehad aan haar online training

“Peggy heeft mij fantastisch geholpen om mijn boekhouding in Moneybird op orde te krijgen. Ik heb veel gehad aan haar online training waarna ik zelf gestart ben met Moneybird. Peggy legt ook het waarom goed uit.”

Marjon Broekhoven
Marjon Broekhoven Zowizo

Ik verheug me nu al op de volgende aangifte

“Als ondernemer was ik al jarenlang vele uren bezig met handmatige administratie en iedere 3 maanden de btw-aangifte, zeker niet mijn favoriete klus. Ik verheug mij nu al op de volgende aangifte, want met Moneybird wordt boekhouden gewoon leuk. Peggy is een expert en geeft duidelijke uitleg. Aanrader voor iedere ondernemer om met deze tool te gaan werken en de training bij Peggy te volgen.”

Ontdek in mijn online cursus

  • Hoe jij de administratie in Moneybird zo efficiënt mogelijk inricht voor jouw bedrijf

  • Wat je moet doen om zo min mogelijk tijd aan jouw boekhouding te besteden

  • Hoe je nooit meer stress hebt voor de btw-aangifte

  • Hoe je meer inzicht krijgt waardoor je betere keuzes voor je bedrijf kan maken voor meer omzet en winst

  • Hoe je grote fouten in je boekhouding voorkomt

  • Alle handige tips, tricks en mogelijkheden van Moneybird (automatiseren van processen, foutloos doen van de btw-aangifte via Moneybird, met terugwerkende kracht inboeken van je boekhouding, koppelingen met andere systemen en nog veel meer)

  • Dat boekhouden leuk is, als je weet wat je moet doen. Beloofd!

Meld jij je aan voor de online cursus, dan krijg je ook toegang tot een besloten Facebookgroep waar je al jouw vragen kan stellen. Ook deel ik hier regelmatig extra tips & tricks en is er een maandelijkse live Q&A sessie.

Deze online training is geschikt voor zzp’ers, eenmanszaken en VOF’s
Heb je een andere bedrijfsvorm, neem dan eerst contact met mij op.

Wanneer is deze cursus geschikt voor jou?

Zowel voor starters als ervaren ondernemers:
Het maakt niet uit hoe lang je al ondernemer bent, deze cursus past bij elk niveau.

Als je nog niet met Moneybird werkt:
Dit is de perfecte gelegenheid om alles vanaf het begin goed in te richten en snel je boekhouding met terugwerkende kracht in te boeken.
Als je al met Moneybird werkt: 
Ook dan weet ik zeker dat je er nog steeds heel erg veel van leert waardoor je fouten voorkomt en slimmer, sneller en makkelijker gaat boekhouden!
Als je nog geen boekhoudkennis hebt:
Geen zorgen, je hebt geen boekhoudkennis nodig.
Als je geen technische kennis hebt:
Alles wordt eenvoudig en stap voor stap uitgelegd in de video's zonder dat je technische kennis nodig hebt.

Als je nog niet veel omzet hebt of juist heel veel omzet:
Ongeacht je financiële cijfers, deze cursus biedt waarde voor iedereen.

 

Heb je nog geen Moneybird account? Dan ontvang je een link waarmee je 120 dagen gratis gebruikmaakt van Moneybird. Normaal is dit 60 dagen.

Karin Miedema
Karin Miedema Brugland

Moneybird vertelt de kleine details niet

“Je had het al voorspeld Peggy Peerboom dat zelfs ik het leuk zou gaan vinden, terwijl toen boekhouden voor mij nog pure wanhoop was. Je hebt gelijk gekregen I ❤️ Moneybird. En ik ben blij met je online cursus want die kleine details vertellen ze niet en zijn echt belangrijk. Én ik heb 3 dikke fouten uit de aangifte van de boekhouder kunnen halen omdat ik alles zo goed leerde uit jouw lessen. Happy! (De oude boekhouder is exit!)”

Simone Ravier
Simone Ravier WordPress websites, online marketing & grafisch design)

Alles is heel goed te doen, ook zonder affiniteit met cijfers

“Na eerst een webinar te hebben gevolgd, heb ik via Peggy een aantal maanden het online boekhoudprogramma Moneybird gratis kunnen gebruiken. En heb ik haar online training gedaan waar je stap-voor-stap uitleg krijgt over alle mogelijkheden.
Heb je daarna nog vragen, dan kun je terecht in een Facebookgroep waar Peggy je snel verder op weg helpt. Alles heel goed te doen als je - net zoals ik - geen affiniteit hebt met cijfers.
En het is nog best leuk ook 😊”

Jolanda Hofman
Jolanda Hofman Mentaal en fysiek vitaal

Dankzij jou is overstappen naar Moneybird goed gelukt

“Ik wilde al een half jaar overstappen naar een boekhoudsysteem, maar ik zag tegen het inrichten op. Had dat al een jaar eerder geprobeerd (met andere software) en kwam daar niet uit. Met jouw begeleiding is dat goed gelukt. Vooral het toelichten van de rubrieken mét het advies wel/niet/hoe gebruiken was waardevol. Ik snap namelijk graag zelf hoe het werkt. Ik merk ook dat ik het fijn vind dat Moneybird “gewone” woorden gebruikt, dus categorieën ipv grootboekrekeningnummers bijvoorbeeld. Vooral jouw toevoegingen over wat handig is en niet vind ik een meerwaarde, net als het stapsgewijs met een logische volgorde alles inrichten.”

Online cursus

boekhouden met Moneybird

€ 497,-

 

Online Cursus

Toegang tot de online leeromgeving met alle modules, lessen en video’s.

Jaar lang toegang

Je krijgt een jaar lang toegang tot de cursus en de FB groep

BONUS: Facebook Community

Een besloten Facebookgroep waar je 24/7 al je vragen kunt stellen en waar je leert van de vragen van je medecursisten.

BONUS: 12 Q&A sessies

Elke maand een Q&A sessie via Zoom met Peggy waarin je al jouw vragen kunt stellen en we dieper op de onderwerpen in kunnen gaan.

Alle kennis die je nodig hebt voor een foutloze boekhouding

Veelgestelde vragen

Geen zorgen! Je hoeft geen boekhoudkennis te hebben voor deze cursus. Moneybird is geen moeilijk systeem, maar je moet wel weten hoe het werkt. Ik leg het je stap voor stap uit in eenvoudig taalgebruik.

En als ondernemer is het wel belangrijk dat je weet hoe je je dagelijkse financiële administratie moet bijwerken.
Dus de cursus is dan juist geschikt voor jou!

Ook al besteed je jouw boekhouding uit aan een boekhouder, je moet wel alles zelf aanleveren. Denk bijvoorbeeld aan facturen, bonnetjes, inkomende facturen, etc. Dit kost veel tijd.

Tijd waarin je zelf ook alles al in een boekhoudsysteem zoals Moneybird had kunnen zetten. In mijn cursus leer ik hoe je zo efficiënt mogelijk jouw boekhouding doet en hoe zoveel mogelijk geautomatiseerd kan worden. Daardoor bespaar je al tijd met het verwerken van de boekhouding.

Uiteindelijk bespaar je ook nog eens geld voor een boekhouder omdat je een groot gedeelte al zelf verwerkt hebt en je de btw-aangifte zelf kan doen.
Het geeft je ook veel meer real time inzicht in je cijfers en je hoeft dan geen dubbele administratie bij te houden.

Jazeker. Een veel gemaakte misvatting is dat als je in de KOR zit dat je geen boekhouding meer hoeft bij te houden. Dat klopt niet!
Je moet nog altijd je omzet en kosten bijhouden. Voor de Inkomstenbelasting moet je weten hoeveel je verdient hebt met je bedrijf. Dus bewaar ook alle bonnetjes en inkoopfacturen anders betaal je teveel belasting. 

Je wilt natuurlijk ook weten of iedereen betaald heeft. Toch?

Het enige dat je niet hoeft te doen is een btw aangifte. Maar verder moet je wel je boekhouding goed bijhouden.

Bovendien moet je goed in de gaten houden wanneer je omzet boven de €20.000 grens komt. Vanaf dat moment ben je verplicht om btw in rekening te brengen aan je klanten. Doe je dat niet, dan riskeer je een fikse boete.

Daarnaast is het, ook al ben je niet btw-plichtig, belangrijk om in 1 oogopslag te kunnen zien hoe je er financieel voor staat.

Ik weet zeker dat je nog veel handige tips en tricks leert in mijn cursus waardoor je veel tijd én kosten kunt besparen. 95% van de gebruikers maakt niet optimaal gebruik van het systeem waardoor je onnodig veel tijd kwijt bent met je boekhouding.

Er komt vaak meer bij boekhouden kijken waar veel ondernemers zich niet van bewust zijn.
Wat je niet weet zoek je ook niet op en daardoor kan er vanalles fout gaan in je boekhouding wat je niet in de gaten hebt.

Cursisten die al langer met Moneybird werkte (sommigen zelfs al jaren) geven aan dat ze toch nog ontzettend veel hebben bijgeleerd waardoor ze nu hun boekhouding veel sneller doen en dat ze nog fouten in hun boekhouding ontdekt hebben.

Jazeker. Dit is het perfecte moment om de cursus aan te kopen. Je leert dan gelijk hoe je Moneybird zo goed kunt inrichten waardoor er meer geautomatiseerd verwerkt wordt. Een goed ingericht systeem bespaart je tijd en kosten en geeft je veel beter inzicht in je cijfer. En je leert hoe je fouten voorkomt.

Als je nog niet met Moneybird werkt, dan krijg je een code waarmee je 120 dagen (+/- 4 maanden) gratis gebruikmaakt van Moneybird. Tijdens het volgen van de cursus, kun je dus direct alle stappen volgen zodat Moneybird vanaf het eerste moment goed ingericht staat en je geen fouten maakt.

Jazeker. Je krijgt nadat jij je hebt aangemeld voor de cursus, toegang tot de besloten Facebookgroep. Hier kun je al 24/7 al jouw vragen stellen. Leer je ook van de  vragen van je medecursisten en 1 keer per maand is er een live Q&A sessie via Zoom waarbij ik uitgebreider antwoord kan geven op je vragen.

Dat kan natuurlijk ook. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Ik ben er wel van overtuigd dat de online cursus – ondanks dat je het inrichten wilt uitbesteden – heel erg waardevol is om zelf te begrijpen hoe bepaalde dingen werken. Je voorkomt hiermee dat er fouten worden gemaakt in de toekomst wanneer je jouw boekhouding zelf doet.

Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om je volledige boekhouding in Moneybird aan mij uit te besteden.