ervaringen
van anderen
FlowBizz

marian verhage

Marian Verhage

VA Marian Verhage

Peggy was mijn redder in nood. Ik dacht ik koppel zelf wel even mijn webshop van Woocommerce met Moneybird en Mollie. Maar dit is echt iets waar je veel kennis voor nodig hebt. Ik boekte een coachcall bij Peggy en in sneltreinvaart heeft ze me erdoorheen geholpen. Echt fantastisch gewoon! Alles is nu geautomatiseerd en met een paar klikken kan ik straks mijn BTW-aangifte doen! Heel erg bedankt!

 

Wendy van Loon

Wendy van Loon

Loopbaancoach Breda

Peggy mag met recht een Moneybird Expert genoemd worden!
Ze heeft voor mij in no-time mijn lopende administratie omgezet, automatiseringen doorgevoerd en mijn online leeromgeving gekoppeld. Aansluitend heeft ze voor mij alle puntjes op de i gezet bij de Belastingaangifte.

 

Peggy heeft mij echt ontzorgd en mijn administratie is nu zodanig ingericht dat ik deze gemakkelijk zelfstandig kan onderhouden. Heerlijk! Peggy is kundig, duidelijk én vlot, fijn om met haar samen te mogen werken.

 

Joyce Baas-Heuvelsland

Joyce Baas - Heuvelsland

Top VA

Peggy heeft mij fantastisch geholpen om mijn boekhouding in Moneybird op orde te krijgen. Ik heb veel gehad aan haar online training waarna ik zelf gestart ben met Moneybird en later de Moneybird APK van Peggy om de puntjes op de “I” te zetten.

Peggy is geduldig en legt ook het waarom goed uit. Een aanrader om je door Peggy te laten helpen!

 

Inge Reinarz

Inge Reinarz

Prikkelingen

Peggy heeft mijn leven een stukje leuker gemaakt door een APK op mijn Moneybird boekhouding te geven.

Ik wil mijn boekhouding graag zelf doen en Moneybird helpt daar heel goed mee, maar ik wist niet hoeveel makkelijker het nog kon.

Peggy is door mijn boekhouding gegaan en heeft me allerlei tips en tricks aangegeven waardoor ik uiteindelijk minder tijd kwijt ben aan mijn administratie en het ook nog beter klopt.

Nogmaals een dikke merci Peggy!

 

fabienne smith

Fabienne Smith

De Bruiloft Nanny’s

Ik ben Peggy echt SUPER dankbaar dat zij orde in de administratieve chaos heeft weten te scheppen.
Ze denkt 3 stappen vooruit, werkt secuur en kan complexe zaken in begrijpelijke taal uitleggen.
Ik kan haar absoluut aanbevelen.

 

Karin Miedema

Karin Miedema

Brugland

Inderdaad écht het werkt! Je had het al voorspeld Peggy Peerboom dat zelfs ik het leuk zou gaan vinden, terwijl toen boekhouden voor mij nog pure wanhoop was. Je hebt gelijk gekregen I ❤️ Moneybird. En ik ben blij met je online cursus want die kleine details vertellen ze niet en zijn echt belangrijk. Én ik heb 3 dikke fouten uit de aangifte van de boekhouder kunnen halen omdat ik alles zo goed leerde uit jouw lessen. Happy! (De oude boekhouder is exit!)

 

Simone Ravier

Simone Ravier

wordpress websites, online marketing & grafisch design

Aanrader! Ik ben vorig jaar gestart met mijn bedrijf en zag er erg tegenop hoe ik mijn boekhouding vorm zou moeten geven.

 

Na eerst een webinar te hebben gevolgd, heb ik via Peggy een aantal maanden het online boekhoudprogramma Moneybird gratis kunnen gebruiken. Aanvullend heb ik haar online training gedaan waar je stap-voor-stap uitleg krijgt over alle modules.
Heb je daarna nog vragen, dan kun je terecht in een Facebookgroep waar Peggy je snel verder op weg helpt.
Alles heel goed te doen als je - net zoals ik - geen affiniteit hebt met cijfers.
En het is nog best leuk ook 😊

 

Ginny Krijgsman Online Cursus Moneybird Gevolgd

Ginny Krijgsman

PRAKTIJK GINNY KRIJGSMAN

Een fijn coachcallgesprek gehad met Peggy Peerboom van FlowBizz - Moneybird Expert  

Iedereen heeft zo zijn eigen kwaliteiten 😊

Boekhouding staat niet in mijn top 10 of zelfs niet in mijn top 20. Het is dankzij de rustige en geordende uitleg van Peggy dat ik dit 'cijfertjesavontuur' (met voor mij allerlei beren op de weg) aandurf en aanga. Niet alleen beheerst zij op en top de kennis van Moneybird, zij staat ook haar klant praktisch bij en stemt hierop af. Dit geeft mij rust en vertrouwen, waardoor ik een volgende stap kan zetten, of een vraag durf te stellen (hoe simpel ook).

Iedereen heeft een steuntje in de rug nodig bij de eerste stappen op weg om de vaardigheden onder de knie te krijgen. Heb jij moeite met jouw digitale boekhouding? Neem dan contact op met Peggy.

 

Annika De Haan Workshop Moneybird Gevolgd

Annika de Haan

ANNIKA VA

Ik heb een één-op-één Moneybird workhop gevolgd bij Peggy. Een echte VIP behandeling. Ik ben startende ondernemer en heb mijn administratie vanaf het begin bijgehouden in Moneybird. Dat lukte best aardig en toch was ik niet zeker van mijn zaak. Wist niet of ik het op de juiste manier deed en of ik optimaal gebruik maakte van het programma. De workshop van Peggy heeft mij daarin ècht geholpen.

Stap voor stap heeft Peggy mij door het programma heen gepraat en alles uitgebreid laten zien en zelf laten proberen. Zelfs onderdelen die ik dacht onder de knie te hebben hadden nog verborgen kneepjes. Peggy is duidelijk en direct. Heel fijn, dat geeft focus en houdt de vaart erin.

Als klap op de vuurpijl deelt Peggy ook haar ruime ervaring als ondernemer en geeft zo nog gratis en voor niks hier en daar een heleboel tips weg.

Dit was zeker niet de laatste keer dat ik iets van Peggy heb geleerd.

 

Laura Soudijn

Laura Soudijn

LAURA SOUDIJN TRAINING & COACHING

Elke maand had ik een afspraak met Peggy na de workshop om mijn administratie echt goed in te richten, want je loopt altijd nog tegen specifieke vragen aan. De workshop gaf veel informatie maar daarna begon het pas echt!

Nu heb ik op elk moment een goed overzicht van mijn administratie en maak ik weer een afspraak met Peggy als ik even niet uit kom. Super handig 🙂 Dank Peggy, ook voor de fijne samenwerking!

 

Jolanda Hofman Online Cursus Moneybird Gevolgd

JOLANDA HOFMAN

MENTAAL EN FYSIEK VITAAL

Ik vind het een fijne training.
Ik was al een half jaar aan het denken over de overstap naar een boekhoudsysteem, maar ik zag tegen het inrichten op. Had dat al een jaar eerder geprobeerd (met andere software) en kwam daar niet uit.
Met jouw begeleiding is dat goed gelukt. Vooral het toelichten van de rubrieken mét het advies wel/niet/hoe gebruiken was waardevol. Ik snap namelijk graag zelf hoe het werkt. Ik merk ook dat ik het fijn vind dat Moneybird “gewone” woorden gebruikt, dus categorieën ipv grootboekrekeningnummers bijvoorbeeld. Vooral jouw toevoegingen over wat handig is en niet vind ik een meerwaarde, net als het stapsgewijs met een logische volgorde alles inrichten.

 

Han Stouten Online Cursus Moneybird Gevolgd

Han Stouten

TRANSVORM CONSULTING

Complimenten voor de opzet en de inhoud van de MoneyBird cursus!! Toch weer veel dingetjes erbij geleerd. Blij mee!! Gedegen opgezet in redelijk gelijke porties van rond de 17 minuten.. (Perfect, want de aandachtsspanne van een volwassen 'leerling' is ongeveer 17 minuten...) Het ziet er ook mooi en overzichtelijk uit. Je hebt een fijne uitlegstijl. No-nonsense, to-the-point en helder.

 

Annelies Beekman

Annelies Beekman

ANNELIES BEEKMAN

Het is helder en duidelijk en goed te volgen de stappen. Zonder deze training was ik veel meer tijd kwijt geweest aan het uitzoeken van alles en zou het systeem dan waarschijnlijk niet zo optimaal gebruiken.

Vind de lessen heel fijn en overzichtelijk en ben blij dat ik dit doe. Scheelt heel veel zelf uitzoeken en is dus echt een meerwaarde voor de ondernemer.

Ik heb een goed beeld van alles wat ik doe via Moneybird. Deelname aan jouw training heeft me vooral tijd opgeleverd maar ook kennis en tips die ik niet zo snel zou krijgen wanneer ik het zelf zou moeten doen. Heb gekozen om voor de lifetime versie te gaan. Dit omdat er veel dingen zijn waar ik nu meteen nog niet mee te maken heb maar die vast gaan komen. Hoe handig als ik het dan even snel kan opzoeken en via de filmpjes kan uitvoeren.

Dank je wel voor alle info die je deelt en dat op een hele duidelijke manier.

 

Annemieke Helling Online Cursus Moneybird Gevolgd

Annemieke Helling

I.D.F.N CAFFÈ & INNERSTYLE

Superfijn dat je een module over 'met terugwerkende kracht inboeken' hebt toegevoegd. Deze heb ik gevolgd en 2019 zit er in !!!! Joehoeeeeee en ik begin het serieus leuk te vinden ...

 

Sabine Tutupoly Online Cursus Moneybird Gevolgd

Sabine Tutupoly

BIEN VA SERVICE

Ik besloot de Online Training van MoneyBird, (welke ik heb afgenomen bij Peggy Peerboom van FlowBizz) aan te schaffen om mij nog meer te verdiepen in de vele mogelijkheden die MoneyBird biedt en natuurlijk ook om tijd te besparen om zelf uit te vogelen hoe je als ondernemer zelf je administratie kan bijhouden.

Ik dacht het allemaal wel te weten, maar deze Online Training is echt een eyeopener voor mij.

 

Rilana Groot Cursus Moneybird

Rilana Groot

TEKSTBUREAU RILANA

Ik ben erg blij met de cursus. Ik ben bezig met de opzet van een webwinkel, dus deze cursus kwam precies op het juiste moment en ik vind het ook heel fijn dat ik de volledige toegang heb aangeschaft zodat ik steeds toegang heb om iets terug te zoeken wat nog niet bij mij van toepassing was bijvoorbeeld, maar nu wel.

 

Janneke Int Zandt Kleuskens

Janneke Int Zandt-Kleuskens

JITZ ONTWERP

Peggy heeft me ontzettend goed geholpen om mijn administratie in Moneybird op orde te krijgen en wanneer zelfs zij er niet helemaal uit komt, geeft ze dit ook eerlijk aan en verwijst ze naar Moneybird zelf maar blijft hierin ondersteunen.

 

Natascha Droste en Rosanne Langenberg - workshop Moneybird gevolgd

Natascha Droste en Rosanne Langenberg

HET CHAMPAGNE ATELIER

Je administratie ‘leuk gaan vinden’, was onze grootste motivatie om met Peggy te gaan samenwerken. Als Moneybird Expert heeft zij ons wegwijs gemaakt in het online boekhoudsysteem.

Met veel geduld heeft Peggy haar kennis met ons gedeeld, daar hebben wij ontzettend veel van opgestoken. Tijdens de sessies hebben we het hele programma doorlopen en specifieke vragen voor onze administratie beantwoord. Met als resultaat?

Wij krijgen energie van onze boekhouding!

 

Myrthe Zuidinga Liefsteling

Myrthe Zuidinga-Liefsteling

LIEFSTELING KINDERCOACHING

Een hele dikke shout-out naar Peggy. Zij heeft de mogelijkheid om persoonlijk met je mee te kijken in jouw Moneybird Boekhouding. Dat uur samen deepdiven in mijn administratie om taken te koppelen, vragen te beantwoorden. Zo waardevol. Het heeft mij veel grip gegeven!

 

Adrienne Van Den Bos

Adrienne van den Bos

GIFTED PEOPLE

Superblij met de samenwerking met Peggy. Ze heeft echt verstand van zaken en is expert op gebied van Moneybird. Ik verbaas me nog steeds over de functionaliteiten die ze weet te vinden en in te zetten. Ze neemt nu al een tijdje mijn dagelijkse boekhouding uit handen en dat is echt een verademing. Geeft me ontzettend veel meer ruimte en tijd om de dingen te doen waar ik plezier aan heb en energie uit haal.

Marleen Van Baal

Marleen van Baal

MVB INZICHT

Vakmensen… daar word ik heel erg blij van 🙂

Dat je weet dat je deskundig antwoord krijgt en dat ze doorverwijzen of navragen als het niet binnen hun expertise valt. Peggy is zo’n “vakmens” en ik ben blij dat ze in mijn team zit!

Peggy brengt naast haar deskundigheid ook een nuchtere kijk op zaken mee. Slimme tips en eerlijke info. Ze is helder in haar afspraken en heeft een no nonsense stijl van werken waar ik blij van word. Peggy werkt bij mij samen met een team van ondersteuners, waarin haar toegevoegde waarde en collegialiteit zeer gewaardeerd wordt.

Hiske Kuilman

Hiske Kuilman

HISKE KUILMAN COACHING

Peggy heeft me enorm geholpen met het opzetten en bijhouden van mijn MoneyBird administratie. Ze heeft veel kennis, komt haar afspraken na, is bereikbaar voor vragen en het contact verliep heel prettig. Ik zou haar absoluut aanbevelen. Dankzij Peggy bespaar ik nu vele uren en misschien wel dagen, die ik voorheen aan mijn administratie kwijt was.

 

Jessica Boden - workshop Moneybird gevolgd

Jessica Boden

YESSICA EN JESSICA VIVIANE

Eind vorig jaar ben ik in contact gekomen met Peggy omdat ik zelf meer inzicht wilde krijgen in mijn boekhouding én hoe mijn bedrijf er financieel voorstaat.

Ik werkte alleen met verkoopfacturen in Moneybird maar de software bleek meer dan dat te kunnen. Peggy heeft na een telefoongesprek Moneybird voor mij zo ingericht dat ik nu zelf met Moneybird kon gaan werken. Omdat ik praktisch er meer over wilde leren, ik wilde echt begrijpen hoe het werkt, ben ik een maand later meteen een workshop bij haar gaan volgen over Moneybird.

Peggy heeft me echt geleerd hoe Moneybird werkt en ze legt het ook nog eens heel praktisch uit waardoor je het echt begrijpt. Na de workshop, met de nodige checks van Peggy de afgelopen tijd of ik het wel goed heb gedaan, leer ik nu zelf inzicht te krijg in mijn cijfers. Ik kon alsnog voor vragen bij Peggy terecht.

Ik kan nu heel gemakkelijk inzien hoe ik ervoor sta, zoals wat ik tot nu toe aan het eind van het kwartaal aan btw moet betalen, en ik vind de categorieën echt fantastisch werken. En het allerbeste vind ik is dat ik nu aan het eind van het kwartaal binnen 1 minuut mijn eigen kwartaalaangifte kan doen.

Scheelt mij weer kosten voor een boekhouder!

Het is wel belangrijk dat ik de admin tussendoor zelf bijwerk maar dat werkt zo simpel dat ik boekhouden nu zelfs leuk vind! Ik ben echt heel erg blij met deze vooruitgang in mijn bedrijf, heel erg hartelijk bedankt Peggy voor je hulp en dat je je kennis deelt, echt heel fijn om het op deze manier te leren!!

 

Ilona Schuyzeman-Heerink - workshop Moneybird gevolgd

Ilona Schuyzeman-Heerink

VATCHED

Als je het hebt over een Moneybird Expert dan is Peggy dat! Met haar enorme hoeveelheid kennis en ervaring leert ze je alle ins en outs van Moneybird. Ik werk er zelf al een poosje mee en had het gevoel dat er nog meer uit te halen valt. En dat bleek ook nadat ik de workshop had gevolgd.

Nu kan ik het optimaal inzetten.

Peggy denkt ook heel erg mee in de workshop hoe je Moneybird slim kunt gebruiken in combinatie met andere systemen en er is voldoende ruimte om je vragen te stellen die op jouw bedrijf van toepassing zijn. Kortom een aanrader voor elke ondernemer die wil starten of al een poosje onderweg is met Moneybird.

 

DEBBIE VAN CLEEF - workshop Moneybird gevolgd

Debbie van Cleef

VA FOR ADVENTURE

Ik ben overgestapt van Acumulus naar Moneybird. De workshop van Peggy was erg waardevol; beter de workshop volgen dan het allemaal zelf uitzoeken. Daarnaast ging ik met een heleboel tips en trucs naar huis die je normaal gesproken pas leert als je er langer mee werkt.


Van de automatische bankkoppeling van Moneybird ben ik nu al groot fan! Dat bespaart zoveel tijd, vooral als je met Profit First werkt en veel interne overboekingen hebt; gaat allemaal vanzelf. Peggy, bedankt voor je duidelijke uitleg!

 

Margot Cleutjens - 1 op 1 Skype sessie moneybird

Margot Cleutjens

DEEL INTERIEURBELEVING

De 1-op-1 sessie maakt voor mij aan het begin het meteen mogelijk het systeem goed te vullen. Ik vond de administratie al niet vervelend om te doen, maar dit maakt het nog makkelijker, leuker, overzichtelijker en professioneler. Voor detailvragen kom ik zeker bij je terug! Samen de puntjes op de i zetten! Bedankt voor de basis Peggy!

 

CHRISTIEN WOLTJER - workshop Moneybird gevolgd

Christien Woltjer

ONLINE BUSINESS MANAGER

Ik heb een workshop Moneybird gevolgd bij Peggy omdat ik al enige tijd met Moneybird werkte maar merkte dat ik er nog niet voldoende vanaf wist om het ECHT goed te gebruiken.

Had ik dat maar eerder gedaan zou ik bijna zeggen.

We liepen ook alle instellingen door, bij mij was dat al ingericht, maar ik heb toch ook weer nieuwe dingen opgestoken zoals de categorieën zodat je per jaar inzichtelijk hebt waar nu eigenlijk je omzet en kosten vandaan komen. Super handig natuurlijk dus dat heb ik gelijk ingericht voor mijn bedrijf.

Alle nieuwe technische snufjes zoals de btw aangifte via Moneybird is besproken dus het scheelt mij weer heel veel tijd.
Peggy legt het super relaxed en helder uit, je kunt er gelijk mee aan de slag en dat werkt gewoon heel lekker dus Peggy dank je wel voor deze mooie workshop!

 

MONIQUE LANGESLAG - workshop Moneybird gevolgd

Monique Langeslag

MONIQUE AANDESLAG

Ik heb gisteren de workshop Moneybird gevolgd bij Peggy. Ondanks dat ik Moneybird al een tijdje gebruikte heeft Peggy mij met haar uitgebreide kennis nog verder op weg geholpen. Ze kent echt alle ins en outs van het programma en heeft daarnaast ook de nodige boekhoudkundige kennis. Het was een leerzame dag met veel tips.

Mijn Moneybird is nu perfect ingericht, zodat ik er in een handomdraai offertes en facturen mee kan versturen en bovendien met 1 druk op de knop de btw aangifte kan doen.

Daarnaast heeft ze ook duidelijk uitgelegd wat je allemaal kunt met de verschillende rapporten. Door Moneybird goed in te richten met de juiste categorieën heb je snel inzage in de cijfers van je bedrijf.

De workshop is een echte aanrader voor zowel mensen die weinig kennis hebben van boekhouden of Moneybird, als voor mensen die het programma al gebruiken.

Bedankt voor de verhelderende dag Peggy.

 

Nicole Edelman - workshop Moneybird gevolgd

Nicole Edelman

NICOLINE'S OFFICE

Peggy is een vakkundige vrouw als het om Moneybird gaat. In haar workshop legt ze duidelijk uit hoe je je boekhouding inricht. Een fijn gevoel als je er weinig verstand van hebt 😀

 

Ingrid van Oosterom - workshop Moneybird gevolgd

Ingrid van Oosterom

VABSOLUTE IVANO'S

Peggy leert je met alle geduld alle kneepjes van Moneybird. Na het volgen van haar workshop staat jouw financiële administratie en kun je met vol vertrouwen je eigen boekhouding doen. Daarnaast, als je vragen hebt, staat Peggy altijd voor je klaar om te helpen en met je mee te denken! Dus wil je meer weten over Moneybird, dan is FlowBizz the place to be. Peggy geeft landelijk (o.a. in Utrecht) workshops! 👌

Hanneke Klaassen

COACHING VOOR DOKTERS

Via Skype heeft Peggy mij door Moneybird heen geleid. Ik heb van nature weinig feeling met dit soort programma’s. Peggy neemt je bij de hand en legt uit. En ze legt het nog een keertje uit als je het na de eerste keer nog niet helemaal begrijpt. Ze is geduldig en dat werkt prettig. Dankjewel, Peggy!

 

Janneke Schokker - workshop Moneybird gevolgd

Janneke Schokker

BURO TJEENS

Vandaag heb ik de workshop Moneybird gevolgd bij Office Support Limburg/FlowBizz. Peggy had dit heel goed voorbereid en je merkt aan haar manier van vertellen dat ze er heel veel van af weet.

Ze geeft tussentijds handige tips en er is ruimte genoeg om vragen te stellen of om zelf ook aan de slag te gaan. En de groep was zodanig groot (of klein) dat Peggy ook genoeg tijd had om de persoonlijke issues van iedereen te bespreken. Fijne workshop, fijne begeleiding, fijn programma!

 

Veerle Montes Klaver

Veerle Montes Klaver

VEERLE MK

Dank je wel Peggy voor de duidelijke uitleg, ineens is het opmaken van mijn offertes en facturen geen drama klusje meer!

 

Marielle Geraets-Timmermans - workshop Moneybird gevolgd

Mariëlle Geraets – Timmermans

MG2CARE

In december heb ik een workshop Moneybird gevolgd bij Peggy. Ik werk al een aantal jaren met Moneybird en dacht dat ik er redelijk in thuis was. Echter tijdens de workshop heb ik nog vele nieuwe dingen geleerd. Vooral hoe e.e.a. te vergemakkelijken alsook het inzichtelijk maken van kosten en opbrengsten per klant.

Omdat het allemaal nog beter kan, ga ik een 3-maandentraject aan om mijn financiële administratie nog beter op orde te krijgen.

De workshop Moneybird kan ik iedereen aanraden, zeker omdat dit in een kleine setting is zodat er voldoende aandacht is voor iedereen.

 

Ruben Gardenier

Ruben Gardenier

INFOBEEZ

Peggy heeft mij enorm geholpen om wegwijs te worden binnen Moneybird. Met haar praktische insteek ben ik ervan overtuigd dat ik deze kennis zeer goed kan gebruiken. Ik kan haar zeker aanbevelen!

 

Patricia Knubben - workshop Moneybird gevolgd

Patrica Knubben

STRAAL IMAGO

Inmiddels heb ik ook de Moneybird workshop bijgewoond. Peggy legt het goed en duidelijk uit en maakt er een fijne en leerzame dag van. Ik heb deze sessie dus zeker als zeer leerzaam, prettig en goed verzorgd ervaren. Nu is het aan mij om aan de slag te gaan.

 

EVELINE VONCKEN-EVERTS - workshop Moneybird gevolgd

Eveline Voncken-Evertz

ASQ EVE

Zeer leerzame workshop gehad van Peggy.
Ze legt alles stap-voor-stap en duidelijk uit. Aan het einde van de middag heb je je eigen administratie helemaal ingericht en kun je thuis verder aan de slag!

 

Claudia Sunday

Claudia Sunday

BETER IN BUSINESS

Peggy is echt DE expert op het gebied van Moneybird! Ze kent alle ins en outs en geeft tips die super praktisch zijn. Dat gaat veel tijd schelen! Thanx!! 

 

JULIA VAN DITSHUIZEN 1 op 1 Skype sessie moneybird

Julia van Ditshuizen

BURO LENTEMORGEN

Ik werk nu al een tijdje met Moneybird, een superfijn boekhoudprogramma. Ik dacht dat ik het meeste wel wist en dat ik mijn boekhouding op orde had. Toch leek het me goed om een workshop bij Peggy te volgen. In 3 uur tijd, via Skype, zijn we door het programma heen gelopen. Peggy heeft me advies gegeven over hoe ik mijn boekhouding het beste kan inrichten, ik kreeg goede tips en ik heb nieuwe functies geleerd zodat ik Monyebird nog beter kan gebruiken. Kortom: de workshop was ontzettend waardevol. Dankjewel Peggy!

 

SUSANNE KONING - workshop Moneybird gevolgd

Susanne Koning

SK SUPPORT

Wil je zeker weten dat je alles uit Moneybird haalt, dan raad ik je aan om een workshop met Peggy te volgen!
Stap voor stap loop je met haar Moneybird door, je gaat zelf aan de slag, zodat je direct feeling krijgt. Samen zorg je ervoor dat alles goed staat ingeregeld, ze legt alles goed uit en geeft goede tips over de te gebruiken functionaliteiten.

Hierna ga je veel zelfverzekerder je boekhouding doen en wordt het zelfs leuk!
Peggy is een fijn persoon, legt goed uit en neemt de tijd. Bedankt Peggy!

 

NICOLE VIJGEN 1 op 1 Skype sessie moneybird

Nicole Vijgen

HET REDACTIEHUIS

Ik als leek in boekhouden wilde mijn administratie ook eens versimpelen en er iets van snappen. Gestart met Moneybird als online tool om mijn boekhouding mee te doen. Layout aanmaken en een factuurtje inboeken lukte nog wel, maar toen...

Ik liep vast in het grote aantal functies en mogelijkheden van Moneybird. Samen met Peggy tijdens een een-op-een sessie in drie uur tijd alle functionaliteiten doorgelopen. Het was veel, maar wat was ik na afloop opgelucht en blij dat ook ik nu iets van boekhouden snap! Ik weet nu hoe ik heel snel inzicht krijg in de belangrijkste dingen van mijn boekhouding.

Bedankt Peggy om mij als leek in boekhouden net even dat steuntje in de rug te geven, waardoor ook ik nu vol van vertrouwen mijn eigen boekhouding kan doen!

 

YOLANDA GOD 1 op 1 Skype sessie moneybird

Yolanda God

YOLANDA GOD OLIEVERFPORTRETTEN

Ik heb een 1 op 1 sessie gehad met Peggy over het gebruik van Moneybird. Ingewikkeld, veel, en het verbaasde me dat je er nog zoveel meer dingen mee kunt doen. Peggy heeft het rustig en in details uitgelegd. Dank je wel, nu zelf ermee aan de slag.

 

MONIQUE MOREL 1 op 1 Skype sessie moneybird

Monique Morel

JOUW ADMINISTRATIE OP ORDE

Ik heb een 1 op 1 sessie gehad met Peggy. Ze heeft veel parate kennis en ik heb veel tips gekregen om nog beter met Moneybird om te gaan. Heel waardevol, dank je wel.

 

MANON FRANKEN 1 op 1 Skype sessie moneybird

Manon Franken - van der Horst

VIRTUAL HOSPITALITY SUPPORT

Gisterenavond een 1 op 1 Skype sessie moneybird gehad van Peggy Peerboom. Wow wat heb ik veel geleerd, zeer waardevol. Heel veel tips gekregen en door haar goede uitleg snap ik nu nog veel meer van Moneybird! Ik ga met veel plezier aan de slag met mijn boekhouding.

 

MIRANDA HOEFMANS - workshop Moneybird gevolgd

Miranda Hoefmans

MIRANDA HOEFMANS VIRTUEEL ASSISTENT

Gisteren een waardevolle workshop gehad van Peggy Peerboom. De basis van Moneybird staat en aanvullende praktische tips gehad ter verdieping. Dank je wel!

 

Floor Plugers - workshop Moneybird gevolgd

Floor Plugers

HUMAN VITALITY

Ik hoor zoveel mensen om mij heen klagen over het doen van de boekhouding. Met Moneybird wordt het zoveel makkelijker en Peggy weet dit systeem precies uit te leggen zodat je er zelf mee aan de slag kan. Erg nuttig!

 

JOSIEN WESTVEER

Josien Westveer

BOERDERIJOPVANG

Peggy weet écht waar ze het over heeft als het gaat om administratie. Ze weet uitstekend de weg in alles wat erbij komt kijken én denkt (als je dat wilt) ook nog eens super mee. Wij zijn super blij met haar inzicht, duidelijke manier van communiceren en het overzicht wat daardoor volgt.

Echt een aanrader om met haar te werken!

 

Yvette Hollands - workshop Moneybird gevolgd

Yvette Hollands

COLORFUL REBEL COACHING

Wil jij ook met plezier je boekhouding doen?

Bij deze zin kon ik me niks voorstellen en ik zag dan ook enigszins op tegen de workshop. Ik was bang dat ik het toch niet zou begrijpen en dat het verspillende tijd zou zijn.

Maar niks is minder waar! Peggy doorloopt stapsgewijs alle mogelijkheden binnen Moneybird en geeft je de tijd en ruimte om gerichte vragen te stellen en je systeem in te richten. Ik zie nu zelfs uit naar het bijhouden van mijn boekhouding en heb er alle vertrouwen in.

 

Yvonne Margaretha - workshop Moneybird gevolgd

Yvonne Margaretha

YOUR MENTAL PEACE

Bij Peggy heb ik een workshop Moneybird gevolgd. Super fijn om zo door het hele systeem meegenomen te worden. Ik voel me nu zeker om er goed mee te werken.

Extra fijn dat Peggy ook inspeelde op wat voor mij en mijn on- en offline coach business van belang is tijdens de workshop.

 

Marjon Broekhoven heeft workshop Moneybird gevolgd

Marjon Broekhoven

ZOWIZO

Bij Peggy de training Moneybird gevolgd. Wat een eye-opener!

Als ondernemer al jarenlang vele uren bezig met handmatige administratie en iedere 3 maanden met de btw-aangifte, zeker niet mijn favoriete klus.

Ik verheug me nu al op de volgende aangifte want met Moneybird wordt boekhouden gewoon leuk. Peggy is een expert en geeft duidelijk uitleg. Aanrader voor iedere ondernemer om met deze tool te gaan werken en de training bij Peggy te volgen.

 

Bert

Bert Schmitz

MAATSCHAP BODYMINDFULNESS

Het is zo de moeite waard om met Peggy een paar uurtjes door het boekhoudlandschap te bewegen. Op zichzelf niet mijn ding.

Als Psycholoog werk ik liever met mensen. Maar ook privacy in de omgang met persoonlijke informatie, zoals facturen en contact informatie, lokte me in mensvriendelijk boekhoudomgeving.

Peggy hielp me op een ontspannen manier door de materie heen en ik ben blij met de toegevoegde waarde. Moneybird is echt een coole tool en Peggy is erin thuis!

 

MARTINE NIEUWENHUIS

Martine Nieuwenhuis

MARTINE VIRTUAL ASSISTANT

Peggy heeft ervoor gezorgd dat ik mijn Moneybird account beter ben gaan begrijpen en alle features heb leren kennen.

Ondanks dat Moneybird gemakkelijk in de omgang is, zijn er ook weer zoveel mogelijkheden dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Peggy zorgt ervoor dat je grip krijgt op je eigen boekhouding en geeft je allerlei handige tips. Peggy als persoon is benaderbaar, helder en heeft door haar jarenlange ervaring veel begrip voor het werk als ZZP'er en ondernemer.

We hadden voor onze 1-op-1 meeting slechts twee keer gemaild en toch voelde het tijdens de meeting heel vertrouwd, wat in mijn ogen een belangrijke kwaliteit is bij het begeleiden en coachen van anderen mensen. Echt een aanrader!

 

RICHARD WESTVEER

Richard Westveer

PURE OLIEN

Peggy is mijn redder in administratieland, ze vraagt door en krijgt daarmee precies boven tafel waar de schoen wringt.

Dankzij haar hulp kan ik Moneybird nu beter gebruiken en is er een hoop meer duidelijkheid en overzicht in mijn administratie gekomen.

 

Linda de Wit

Linda de Wit

LINDA DE WIT COACHING

Peggy heeft mij ontzettend goed geholpen met het inrichten van Moneybird. Ze heeft mij stap voor stap laten zien welke instellingen ik in Moneybird moest aanpassen.
In mijn geval is het heel erg prettig dat alles al goed ingericht is voordat ik mijn eerste klanten heb. Alles staat al klaar en ik hoef niet achteraf nog allemaal dingen aan te passen.

Wat ik ook erg prettig vind is dat Moneybird goed kan omgaan met de principes van Profit First. Het werken met 'potjes' waardoor je niet voor onverwachte uitgaven komt te staan (bijvoorbeeld de belastingen) vind ik erg prettig.

 

Miriam Vree-van Straten

Miriam Vree-van Straten

HORSE POWER LIFE POWER

Ik heb de workshop Moneybird gevolgd bij Peggy en heb een super dag gehad! Boekhouden is zeg maar niet mijn ding, maar het is wel fijn om het allemaal netjes bij te kunnen houden. Daar wordt mijn boekhouder blij van, maar natuurlijk ook fijn om zelf beter inzicht te houden op je financiën.

In één dag heeft Peggy me de fijne kneepjes van Moneybird geleerd. Ik snap nu precies hoe alles werkt, hoe ik mijn boekhouding slim kan bijhouden, met allemaal handige trucs en handigheidjes.

Het was heel veel informatie, maar Peggy heeft het heel duidelijk over weten te brengen, en ging uitgebreid op persoonlijke vragen in. Dat kon ook, omdat we in een kleine groep werkten. Heel fijn.
Echt een enorme aanrader!

 

JEANETTE KEA

Jeanette Kea

JEANETTE KEA OFFICE SUPPORT

1 dag workshop gevolgd bij Peggy en ik weet eigenlijk alles nu. Omdat je zelf aan het werk gaat tijdens de workshop kun je meteen de vragen waar je tegenaan loopt stellen. Superhandig.

Peggy heeft veel kennis en ervaring in huis. Niet alleen over Moneybird, maar ook over boekhouden in het algemeen.

Wil je controle over je administratie en begrijpen wat je aan het doen bent? Neem contact op met Peggy!

 

Joke van Rijn

Joke van Rijn

VIA JOKE

Als beginnend zelfstandig ondernemer een 1-op-1 workshop bij Peggy geboekt om mijn administratie systeem Moneybird op orde te krijgen. Heb daar zelf geen gevoel over, maar dankzij de rustige uitleg van Peggy is het mij zeer veel meer duidelijk geworden.

Er stond 3 uur voor, dus vooraf had ik mij bedacht dat het een lange zit zou worden. Maar dit viel alles mee! Peggy legt op een duidelijke manier alle ins en outs van Moneybird uit. Had vooraf een lijstje gemaakt wat ik wilde weten / waar ik onduidelijkheden over had en deze zijn gewoon in de uitleg behandeld.

Heel erg prettig en fijn dit. En als 'after-sales' is er nog de FB groep Moneybird Support van Peggy waar ook allerlei goeie vragen en nuttige uitleg voorbij komt. Helemaal happy met Peggy en Moneybird!

 

Mariska Huijnen

Mariska Huijnen

TOPGEMERKT

Boekhouding? Vind ik dit leuk? NOPE.

Ik vind het wél leuk als je de ins- en outs weet die je meteen op weg helpen. Zonder dat je zelf te lang moet puzzelen, uit te vogelen en er veel tijd in moet steken die je wellicht, in mijn geval dan, toch stress opleveren.

Achter de feiten aan hobbelen omdat je het uitstelt of niet precies weet wat je ECHT moet doen of überhaupt aan het doen bent 🙂

Dat gepuzzel om zelf uit te zoeken was ik zat en zo kwam ik via via in aanraking met Peggy. "Ga naar haar workshop, dan krijg je in ieder geval die ins- en outs die je nodig hebt." Ik vind het heel fijn om nu zelf de controle te hebben en weten wat ik doe. Zeker met mijn administratie!

Zo doende naar de workshop geweest van Peggy, afgelopen april 2019. Peggy weet heel veel over MoneyBird en weet dit zeer vakkundig en rustig met echte voorbeelden uit te leggen.

Loop je zelf ook te stoeien? Niet wachten, laat je gewoon goed informeren en ga eens naar Peggy haar Workshop. Absoluut de moeite waard. Ze neemt de tijd om je op alle vlakken te helpen en je vragen te beantwoorden. So I would say: Go for it! Bedankt Peggy voor een leuke en leerzame dag!

 

MARCA DE GREEF

Marca de Greef

YOUR LIFE COACHING

Begin van dit jaar besloot ik zelf mijn boekhouding in de hand te gaan houden. Na rondvragen kwam ik uit bij Moneybird. De eerste stappen, het maken van een factuur was zo gedaan, maar er was meer nodig.

Ik wilde graag hulp bij het inrichten van dit programma zodat ik het gemakkelijk kon gaan gebruiken en dat ik het vanaf het begin op de juiste manier zou gaan gebruiken. Peggy was hiervoor de juiste persoon.

Al snel bleek er een online Moneybird Support Groep van Peggy te zijn waar ik gebruik van kon maken en ze kon me zelf in 3 uurtjes uitleggen wat ik nodig had. Na afloop van de Skype sessie had ik zowaar zin om verder te gaan met het uitwerken en inregelen van Moneybird.

Administratie bijhouden is zo moeilijk nog niet als Peggy het uitlegt.
Peggy bedankt voor je heldere en uitgebreide uitleg. In 3 uur creëer je enorm veel waarde, bedankt!

 

kitty_dijcks

Kitty Dijcks

KITTY'S MAKE-UP STUDIO

Peggy is heel geduldig met uitleg geven. Ik heb vorig jaar een workshop gevolgd, maar was nog niet overtuigd en heb getwijfeld of ik Moneybird moest implementeren.

Uiteindelijk toch de knoop doorgehakt en per 1 januari de stap gezet. Een persoonlijke Skype sessie heeft veel waarde gehad, omdat nu alles op zijn plek viel. Bedankt Peggy!

 

Masja Slootweg - LinkedIn voor Ondernemers

Masja Slootweg

LINKEDIN VOOR ONDERNEMERS

Tijdens de drie-uur durende Skypesessie heeft Peggy mij van scratch af aan meegenomen in de wondere wereld van Moneybird. Ik dacht dat ik de basis al redelijk op orde had, maar niets bleek minder waar.

Het pakket is té compleet om daar zonder kennis van zaken alles uit te kunnen halen. Dus als je met Moneybird van start wilt, raad ik je Peggy van harte aan!

 

Kim Hoogmoed - Delorx

Kim Hoogmoed - van Dijk

DELORX

In eerste instantie dacht ik dat ik Moneybird zelf wel kon inrichten. Ik had van Peggy al een link gekregen om 120 dagen gebruik te mogen maken van het account en een aantal korte vragen mogen stellen. Je wilt als ondernemer toch ook keuzes maken in investeringen. Ik ben zelf handig met diverse systemen, daardoor twijfelde ik eerst een beetje of ik echt iemand hiervoor moest inschakelen.

Na wat stoeien in het systeem dacht ik toch echt: dit moet beter kunnen. Ik wilde echt optimaal gebruik gaan maken van alle functionaliteiten en ik wist eigenlijk niet goed hoe ik dat kon doen. De 3 uur met Peggy waren geweldig. Ze nam de tijd om alles goed uit te leggen, met concrete voorbeelden. Ik moet nu nog wel een aantal dingen zelf verder instellen, maar door de sessie met Peggy weet ik waar ik op moet letten.

Ik kan eigenlijk niet wachten tot ik in 2019 volledig gebruik maak van het systeem. Heerlijk dat bepaalde functionaliteiten ook automatisch ingesteld zijn. Door Peggy is het systeem nu goed ingericht.

 

Kitty Weijers - Office & Websupport

Kitty Weijers

KITTY WEIJERS OFFICE & WEB SUPPORT

Om mijn Excelboekhouding achter mij te laten, ben ik bijna twee jaar geleden met Moneybird gestart. Omdat het niet mijn core business is, was de inrichting niet optimaal en daar liep ik de laatste tijd steeds vaker tegen aan.

Doordat ik Peggy's naam regelmatig tegen kwam als Moneybird kenner, heb ik een 1 op 1 sessie geboekt. Via Skype hebben we 3 uur lang alles doorgenomen. Van de inrichting tot en met het inboeken en koppelen van facturen, bonnen, etc.
Ik kreeg fantastische tips en zal hierdoor veel meer overzicht hebben. Zij geeft gevraagd en ongevraagd advies. Daar hou ik van. Hierdoor kan ik op korte termijn zelfs al bezuinigingen doorvoeren!

 

Liesbeth de Korte - VA Bene Support

Liesbeth de Korte

VA BENE SUPPORT

Ik krijg meer en meer klanten die met Moneybird werken en het voelde voor mij niet goed dat ik niet alle ins and outs van dit boekhoudprogramma wist.

Peggy heeft me in een 3 uur durende privé training alles van Moneybird laten zien en ik heb dingen geleerd die superhandig zijn. Bedankt Peggy, ik ga nu met vertrouwen voor mijn klanten aan de slag.

 

Michela Puliti - Mindset Coach Start your change

Michela Puliti

MINDSET COACH START YOUR CHANGE

Na een tijd lang mijn administratie zelf te hebben gedaan was ik toe aan opheldering en professionalisering. Ik besloot een Moneybird account aan te maken.

Peggy heeft mij van A t/m Z erg goed geholpen om hier meer inzicht in te krijgen en mij alles uit te leggen. Tijdens een 3 uur durend Skype gesprek kon ik met al mijn vragen bij haar terecht en ben ik erg goed geholpen. Ik kan weer met een gerust hart verder!

 

Petra Jansen

Petra Jansen

PETRA JANSEN ARCHITECT

Al jaren wilde ik overstappen op een boekhoudprogramma, maar het kwam er maar niet van. Uiteindelijk recherche gedaan; hier kwam als favoriet Moneybird uit. Account aangemaakt; maar hoe dan verder? Omdat deze programma’s niet echt een handleiding beschikbaar stellen, lastig.

Toen kwam ik in contact met Peggy Peerboom van Office Support Limburg. Zij liet tijdens een mini-workshop een groep ondernemers kennis maken met MoneyBird. En vertelde toen ook, dat ze ging starten met het geven van ECHTE workshops MoneyBird.

Inhoud: uitleg en vooral het inrichten van MoneyBird voor je bedrijf. Na (eigenlijk al tijdens) deze workshop kon ik meteen aan de slag met Moneybird. Offertes, facturen en vooral realtime inzicht in mijn boekhouding - nu eindelijk mogelijk.

En wat een winst aan tijd, die ik nu kan stoppen in mijn echte werk! Voor wie nog twijfelt: gewoon doen!

Met Peggy heb je een deskundig iemand naast je, die graag haar kennis deelt. Ook na de workshop kun je via een MoneyBird Support groep op Facebook in contact blijven met Peggy en hier met vragen terecht rondom MoneyBird.

 

Ingrid Serraarens - Ing's Bizz

Ingrid Serraarens

ING'S BIZZ

Als nieuwe zelfstandig ondernemer komt er een boel op je af wanneer je opstart en wanneer je geen of minimale boekhoudkennis hebt, is een syteem als Moneybird al snel "eng". De reden ook waarom ik in eerste instantie bedacht een boekhouder in te moeten huren voor mijn day-to-day administratie.

Dat was totdat ik afgelopen vrijdag voor het eerst kennis maakte met Moneybird.

De door Peggy gegeven training is prettig, to the point, duidelijk en het heeft mijn angst voor het systeem weggenomen, zelfs met mijn minimale boekhoudkennis.

Daarnaast is het fijn om te weten dat Peggy goed benaderbaar is en een fijn mens om mee te schakelen. Ik kan iedereen aanbevelen deze training bij Peggy te volgen. Niet alleen voor jezelf, maar ook om het inrichten van Moneybird aan te kunnen bieden aan jouw klanten.

 

Bianca Simons - MIndset voor Succes

Bianca Simons

MINDSETVOORSUCCES

Heel erg goed geholpen door Peggy met het opzetten van een salespagina met een eenmalig product.

Als ik het alleen had moeten doen dan was ik twee dagen verder geweest.
Dus veel tijd en energie gespaard! Dank je wel Peggy! Ik weet je te vinden.

 

Martiena de Graaf - Echt Presenteren

Martiena de Graaf

ECHT PRESENTEREN

Peggy is een vooruitstrevende VA! Ze heeft voor mij Moneybird opgezet, waardoor ik meer grip krijg op mijn cijfers. Haar werkwijze juich ik ontzettend toe, omdat zij ook echt met je meedenkt met jou en de onderneming.

Peggy is zeker een aanrader! Nogmaals bedankt!

 

Marieke Wijnbeld - MAAT Juridische Diensten

Marieke Wijnbeld

MAAT JURIDISCHE DIENSTEN

Heerlijk dat Peggy de boekhouding voor mij verzorgd. Zo heb ik er bijna geen omkijken meer naar. Dat geeft mij rust.

Peggy is pro actief en denkt met me mee hoe ik mijn bedrijfsvoering nog slimmer kan aanpakken.

 

Babette Kessels - Plantaardig Vormgeefster

Babette Kessels

BABETTE KESSELS PLANTAARDIG VORMGEEFSTER

Sinds een aantal maanden werk ik samen met Peggy. Ze zorgt voor rust binnen mijn bedrijf.

Zij heeft me in contact gebracht met Moneybird. Dit heeft niet alleen voor helderheid gezorgd maar tevens ook voor tijd. Tijd die ik nu kan stoppen in mijn zaak maar ook tijd voor privé.

Ze heeft een perfecte kijk op het ondernemerschap door haar eigen ervaring en ondersteund daardoor in alles wat ik nodig heb. Dit is geheel gericht op mijn persoonlijke wensen.

Ze komt telkens met nieuwe oplossingen waardoor het ondernemen steeds makkelijker en leuker wordt.

Dankjewel Peggy jij bent top in wat je doet en zeer professioneel. Een echte aanrader voor mensen die opzoek zijn naar de juiste balans!

 

Corina Schenk - Briedis

Corina Schenk

BRIEDIS

Samenwerken met Peggy is erg prettig. Hoewel ze nog geen jaren ervaring heeft, is zij zeer consciëntieus met uitzoeken en leren.

Ze werkt precies en netjes met gevoel voor hoe het er uit moet komen te zien. Heel handig dat ze allerhande slimme zaken voor mij als ondernemer weet te ontdekken en te regelen. Waardoor tijd en moeite worden bespaard. De NS business kaart was er één van. Daar was ik in mijn eentje niet zo snel opgekomen