Jezelf specialiseren als VA

Dit levert jezelf specialiseren als VA jou op

Als Virtueel Assistent (VA) kun je uit ontelbaar veel taken en werkzaamheden kiezen. Misschien ben je net begonnen en wil je nog uitzoeken wat je precies wilt doen. Of ben je al een tijdje bezig en ben je een soort manusje-van-alles geworden voor jouw klanten. Maar is dat wel zo handig? Wanneer jij jezelf specialiseert als VA, dan levert dat namelijk een aantal mooie dingen op. 

Je wordt gezien als expert 

Wanneer jij je specialiseert als VA, word je gezien als dé expert van jouw vakgebied. Dat zorgt ervoor dat klanten eerder voor jou kiezen dan voor iemand die van alles een beetje doet. Potentiële klanten hechten waarde aan deze diepgaande kennis en ervaring. 

Klanten komen naar jou toe

Jij hoeft niet meer angstvallig alle Facebookgroepen in de gaten te houden waar oproepen op geplaatst worden voor VA’s. Potentiële klanten benaderen jou omdat ze via-via gehoord hebben dat jij de expert bent. Word je niet direct benaderd? Dan is de kans groot dat je door (oud)klanten of andere ondernemers wordt getagd onder Facebookberichten waarin om jouw expertise wordt gevraagd. En één ding is zeker. Wanneer iemand via-via bij jou komt, dan heb je in 99% van de gevallen al een ‘ja’ te pakken! 

Hogere tarieven

Wanneer jij een expert bent in jouw vakgebied, kun je hogere tarieven vragen. Ondernemers staan in de rij voor jou en zijn bereid om meer te betalen dan voor iemand anders. Ze weten dat jij veel sneller en beter werk aflevert dan een VA die niet gespecialiseerd is. 

Efficiënter werken 

Doordat je de expert bent in jouw vakgebied, kun je efficiënt werken. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weet alles van A tot Z. Jouw uurtarief mag daarom ook hoger zijn dan dat van iemand die veel minder kennis heeft van het vakgebied. 

Specialiseer jezelf als VA in Moneybird

Er zijn ruim 250.000 Moneybird gebruikers en dit aantal blijft alleen maar groeien. De vraag is ontzettend groot en heel eerlijk, ik kan hen niet allemaal alleen helpen. Wanneer jij jezelf specialiseert in Moneybird, dan weet ik zeker dat je niet om klanten verlegen zit. Twijfel je nog? Ik geef je in dit artikel 4 redenen om jezelf te specialiseren in Moneybird. Ga je liever direct aan de slag, en wil je een echte expert worden voor je klanten. Ik begeleid je graag en deel al mijn kennis en ervaringen van meer dan 400 Moneybird klanten met je. Zodat je met meer kennis en vertrouwen ook moeiteloos klanten aantrekt en je Moneybird Business een flinke boost geeft. Meer weten? Hier vind je alle informati: Boost je Moneybird Business Jaarprogramma. 

Laat een reactie achter